Quantcast

Į Aleksotą lėkė tarnybos: vyras grasino padegti namus ir automobilį

  • Teksto dydis:

Ankstų sekmadienio rytą į Aleksotą lėkė ugniagesiai ir pareigūnai. Žmogus grasino padegti automobilį ir namus.

Pranešimas apie įvykį Kaune, Veiverių gatvėje, gautas vasario 4 d. 5:44 val.

Kaip teigta, kaimynas ketina padegti automobilį bei namus. Atvykus ugniagesiams, jau buvo ir atvykę policijos pareigūnai.

Paaiškėjo, kad transporto priemonės kampas buvo apipiltas benzinu. Policijos pareigūnai vyrą sulaikė. Daugiau išsiliejusių degių skysčių nebuvo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aleksotas

Aleksotas portretas
Kaip gerai viska surasete,bet tik reik su adresais rasyt tiesei i e-policija, galima anonimiskai!!! Kiek dar tokiu skyliu ir tasku aplink,jei visi butu tokie nuoseklus,barygu sumazetu!!!!

Mikis

Mikis portretas
I durnyna tokius asilus

Tikrinkite Aleksoto Nuosavų namų rūsius

Tikrinkite Aleksoto Nuosavų namų rūsius portretas
Rasit ne tik kanapių perdirbimo cechus, bet ur chemijos fabrikėlius . Yra ir sprogmenų gamintojų. Rasti lengva. Raskite kieno vaikas su chemijos magistro diplomu, nors nuo gimimo buvo priskirtas prie tų kur net mokytis negali. Kieno namuke renkasi į diskotekas, kieno organizavimas baliavoti bunkeriuose? Kieno kilmė iš alkoholikų ir prie jūros buvusio geto išprotėjusiems ir kas susijęs su aferistas gentvilais? Sunku patikrint? Kas turi visokių UAB, bet jie net nesusiję su turima profesija? Kas pagal medicininius duomenis idiotai, bet dabar yra su aukštuoju išsilavinimu? Kas iš tiesų vykdoma nuosavuose sklypuose ir namuose? Kui kūrena namus krosnyje, ką ten deda deginimui? Ką išparduoda iš tų namų ir nemoka mokesčių? Kas tvarko buhalteriją jiem?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių