Quantcast

Avarija „Via Baltica“ kelyje: eismas nukreipiamas senuoju keliu per Ąžuolų Būdą

  • Teksto dydis:

Sekmadienio pavakare portalo kauno.diena.lt  skaitytojai, grįžtantys iš Varšuvos į Kauną, atsiuntė nuotraukų ir vaizdo įrašą iš kelio „Via Baltica“, kuriame matyti ant kelio apvirtęs vilkikas. 

Susisiekus su Marijampolės apskrities policijos atstovais, paaiškėjo, kad „Via Baltica“ kelyje ties viaduku  važiuojant iš Marijampolės pusės ant važiuojamosios dalies – apvirtęs sunkvežimis su ukrainietiškais numeriais, kurį vairavo Ukrainos pilietis. 

 

 

„Pranešimas apie avariją  gautas 12.36 val. Priešais sunkvežimį važiuojantis automobilis neatsakingai manevravo. Vilkiko vairuotojas, bandydamas išvengti susidūrimo, greičiausiai nesuvaldė automobilio ir apsivertė. Susidūrimo su kitu automobiliu nebuvo. Žmonės nenukentėjo“, – apie vidurdienį įvykusią avariją pasakojo policijos atstovė.

Pasiteiravus, kodėl vakare kelias tebėra uždarytas, pareigūnė paaiškino, kad vis dar laukiama technikos, kuria būtų galima patraukti vilkiką. Eismas nukreipinėjamas taip vadinamu senuoju keliu „Marijampolė–Kaunas“ per Ąžuolų Būdą. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aha

Aha portretas
Komentuoja vairavimo asai ir visažiniai. Svarbu pareikšti savo "neklystančią prokurorišką" nuomonę, ane?

Q

Q portretas
puse furščiku idiotai

pastebėjimai

pastebėjimai portretas
Jeigu taip procentaliai palygintume fūristus su įprastais eismo dalyviais, dauguma fūristų vairuoja labai normaliai, nechamina, nedaro nesąmonių. O vairuojančių sunkiasvorius 'samosvalus' stilius ir elgesys keliuose jau šiek tiek kitoks, matyt kažkas juos spaudžia kad tik greičiau nuvežtų arba dalis jų patys kažkokie kompleksuoti.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių