Quantcast

Vadinsis Garliavos medicinos centru

  • Teksto dydis:

Gyventojams puikiai pažįstamo VšĮ Garliavos pirminės sveikatos priežiūros centro laukia permainos: keičiasi įstaigos pavadinimas, logotipas, atnaujinta interneto svetainė, socialiniai tinklai, įdiegtas modernus skambučių centras. 26-erius metus dirbantis centras nuo šiol vadinsis Garliavos medicinos centru.

Atnaujinant centro logotipą, vienas iš tikslų buvo sukurti modernų prekių ženklą, kuris būtų išskirtinis ir unikalus tiek savo simbolika, tiek struktūra. Logotipe yra keletas reikšmingų detalių: G raidė reiškia vietovardį, o dvi širdelės simbolizuoja medicinos simbolį – kryžių.

„Širdis – tai gyvybiškai svarbus organas, kuris simbolizuoja gyvybę, sveikatą, jausmą, o dvi širdys – šeimą, į ką labiausiai ir norime orientuoti savo veiklą. Manau, kad mums pavyko logotipo simbolyje sujungti vietovardį, sveikatą ir šeimą – tai yra žmogaus gyvenimo pagrindas – vieta, kurioje gyvename, gera sveikata ir mylinti šeima“, – paaiškino atsinaujinusio Garliavos medicinos centro direktorius Mindaugas Kyguolis.

Kitas svarbus pokytis – naujas nemokamas telefono numeris – 8 700 11 000. Pacientai paskambinę šiuo numeriu galės pasirinkti, su kuriuo padaliniu nori būti sujungti. Visi seniau veikę telefono numeriai išliks ir bus veikiantys.

Taip pat buvo atnaujintas interneto puslapis, kuris pasiekiamas adresu www.garliavosmc.lt. Naujoje svetainėje pacientai galės patogiau ir greičiau užsiregistruoti vizitui pas gydytojus ir odontologus, o nauji pacientai galės nuotoliniu būdu užsiregistruoti ar prisirašyti pas pageidaujamą šeimos gydytoją. Nemažai informacijos gyventojai suras atnaujintoje feisbuko paskyroje.

Centro direktorius M. Kyguolis pasakojo, kad link pokyčių įstaigą pastūmėjo besikeičianti konkurencinė aplinka, vykdoma sveikatos priežiūros įstaigų reforma ir siekis kokybiškai aptarnauti pakaunės gyventojus, ypač jaunas šeimas, kurios kuriasi labiausiai besiplečiančiame Kauno rajone.

„Norime tapti artimesni, labiau patrauklūs naujiems ir jauniems pacientams ir šeimoms, kurioms reikalingas atitinkamas dėmesys ir požiūris. Taip pat siekiame, kad potencialūs pacientai galėtų elektroniniu būdu gauti nepriekaištingos kokybės paslaugas“, – aiškino direktorius.

Centre pacientams bus teikiamos šeimos medicinos, odontologų, psichikos sveikatos priežiūros paslaugos, taip pat bus galima atlikti reikalingus tyrimus ir gauti norimus skiepus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių