Quantcast

Užgavėnių linksmybės persikėlė į Draugystės parką

  • Teksto dydis:

Antradienio popietę Užgavėnių linksmybės persikėlė į Dainavos rajone esantį Draugystės parką. Į šventę susirinko didelis būrys dalyvių.

„Kasmet Dainavos parke susirenka vis daugiau švęsti nusiteikusių gyventojų. Labai tuo džiaugiamės“, – sakė „Dainavos būsto“ direktorius Valentinas Jerošenko.

„Dainavos būstas“ tokį renginį gyventojams dovanojo jau penktą kartą. 

Programoje buvo ir persirengėlių paradas, šokiai aplink laužą, Lašininio ir Kanapinio mūšis, lenktynės su maišais, gaidžių peštynės. Renginį tradiciškai vainikavo Morės deginimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Miestietis

Miestietis portretas
Jei kauniečiai būtų sąmoningi ir vieningi visokiems ;BŪSTAMS; BŪTŲ TIKRA GAVĖNIA.P.S.Citata iš ;nemuno būsto; rašto-Atminkite, bet kokius politikų teiginius vertinkite kritiškai.Užuot tikėję gandais,geriau iš pirmų lūpų išsiaiškinkite visus neiškraipytus faktus-kreipkitės į administruojančias bendroves tiesiogiai.

dalyvė Gavėnia

dalyvė Gavėnia portretas
Tegul pasidovanoja sau kelialapį į nemokamą užtarnautą poilsį "Dainavos būstas"!!! Jerošenko pastraksėjo kaip mažas vaikas, tuo ir viskas pasakyta apie pono direktoriaus organizuotą šventę, susidomėjimo nebuvo, teko pabūti praeive, tačiau neilgam, nes nieko ydomaus "City Service" pasaulyjejo, o direktoriaus balsas į dangų neina,nes daugiabučiai skursta, mokesčius renka, ir "ALIA" kokie mes išmintingi klapčiukai apgaudinėti žmones.........

Rubioino

Rubioino  portretas
šelpėjams, organizatoriams visokias šventes ateis galas, kai susivienys daugiabučių savininkai. Negi žmonės nesuprantat, kad ir kaip bepasivadintų save rubikonautai, ar tai City Service, ar Dainavos būstas, ar Šilainių būstas, ar Centro būstas, o daryra ir Nemuno būstas, tai tas pats šiuo metu pasivadines, Mano būstas LT. Organizuokites pakeitimui ir rinkites tas įmones, kurios siūlo mažesnį administravimo mokestį, yra audituojamos savivaldybes, kitaip nustekens, nes savivaldybėje sėdi Socdemų partija, kuri toreluoja šitas įmones, o tuo ir prisidėjo mūsų išrinktas meras. Artėja rinkimai, tai EIKIT BALSUOTI, nes kievienas balsas yra svarbu. Leiskim mažoms partijoms įrodyti, kad jie kur kas vertingesnis už socdemus, konservatorius ar liberalus.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių