Quantcast

Kauno tarpukario modernizmo šedevras gali tapti „Lego“ rinkiniu

  • Teksto dydis:

Visame pasaulyje žinomo prekės ženklo „Lego“ atstovai paskelbė rinkimus naujam oficialiam rinkiniui. Tarp kandidatų ir Kauno tarpukario modernizmo pasididžiavimas – J. ir A. Iljinų namas, esantis K. Donelaičio gatvėje.

„Kauno tarpukario architektūros grynuolis – J. ir A. Iljinų namas – pretendentas tapti oficialiu „Lego“ rinkiniu! Tai vienas išvaizdžiausių K. Donelaičio gatvės statinių, suteikusių miestui išskirtinį veidą“, – skelbia Kauno miesto savivaldybė.

Dabar visiems reikia palaikyti idėjos autorių – architektūrinio ir kultūrinio paveldo puoselėtoją, „Lego“ modelių kūrėją Roką Mikšiūną.

„Tegul jo sumanymas virsta realybe, o žinia apie optimistinę architektūrą sklinda vis toliau“, – balsuoti už Kauno pasididžiavimas paragino miesto atstovai.

Tegul jo sumanymas virsta realybe.

„Lego“ kaladėlių dėlionės – ypač populiarios, visame pasaulyje šį žaidimą pamėgę ne tik vaikai, bet ir suaugę. Jei Kauno tarpukario modernizmo pastatas taptų kaladėlių rinkiniu, tai būtų neįkainojama reklama miestui, neabejotinai prisidėtų prie Kauno ir jo identiteto formavimo.

Todėl kiekvienas gali prisidėti, kad ši idėja taptų realybe ir viso pasaulio vaikams galėtumėme padovanoti gražiausią Kauno atviruką, padarytą iš „Lego“ kaladėlių. Balsuoti už šią idėją galima čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gintautas

Gintautas portretas
Būtų gerai rasti informacijos apie tą Iljinų šeimą. Jie kažkaip susiję su RUSIA... Bent jau pavardė slaviškai skamba...

NUORODA

NUORODA portretas
GAL BUTU GALIMA GAUYTI NUORODA KUR REKIA BALSUOTI UZ SI DARBA.

to kodėl

to kodėl portretas
Autoriaus instagrame yra labai gražus Kauno Centrinio pašto modelis, tačiau Iljinų namas, manyčiau, turi daugiau šansų surinkti 10000 balsų. Gal geriau palaikyti tai kas siūloma, nes verkšlenimo atveju bus lygiai nieko.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių