Quantcast

Kaune vyko visus vienijantis futbolo turnyras „Futbolas visiems“

Gruodžio 13 dieną Kauno technologijų ir mokymo centre vyko visus vienijantis futbolo turnyras „Futbolas visiems“.

Renginys „Futbolas visiems“ įtraukė skirtingų bendruomenių atstovus, kurie mėgavosi futbolu.

Turnyre dalyvavo futbolo klubo, vaikų globos namų, specialių poreikių turintys žmonės, miestelio bendruomenės suburtos komandos:  Kauno technologijų ir mokymo centro, Kauno TMC – Socialinių paslaugų skyriaus, „Vilkijos vaiko ir šeimos gerovės centro“, Futbolo klubo FK „Vilkijos“, Socialinės globos centro „Vilija“, Ringaudų bendruomenės komandos.

„Šis turnyras – puikus įtraukimas specialių poreikių turintiems moksleiviams, skatinant bendrystę tarp bendruomenių ne tik futbolo aikštelėje, bet ir bendravimą po renginio“, – pasakojo vienas iš futbolo turnyro organizatorių Rytis Šležys.

„Džiaugiuosi, kad mūsų stadionas atveriamas platesnei auditorijai, specialiųjų ugdymo poreikių asmenims yra puiki galimybė išbandyti jėgas, pasijausti svarbiems. Juk jie tokie patys visuomenės nariai, kaip ir mes. Prie visų veiklų teko ir pačiai išbandyti šį nuostabų žaidimą su savo auklėtiniais. Nuostabu, kad  turnyras sutampa su šiuo metu vykstančiu pasaulio futbolo čempionatu. Tikime, kad šio turnyro dėka jauniesiems sportininkams atsiveria kelias į tarptautinius futbolo turnyrus“, – kalbėjo socialinių paslaugų skyriaus vedėja Giedra Sadauskienė.

Turnyre pirmąją vietą iškovojo „Vilkijos vaiko ir šeimos gerovės centro“ komanda, antrąją vietą užėmė futbolo klubas FK „Vilkija“, trečios vietos prizai atiteko socialinės globos centro „Vija“ komandai.

Visos komandos dalyvės apdovanotos Lietuvos masinio futbolo asociacijos įsteigtais prizais.

Renginio metu buvo apdovanoti futbolo entuziastai Rytis Šležys ir Ernestas Fedorčak už futbolo populiarinimą Kauno apskrityje. Padėkas įteikė Kauno apskrities futbolo federacijos valdybos narys Algirdas Kvalkauskas.

Turnyrą organizavo neformalaus ugdymo būrelio vadovas Rytis Šležys ir futbolo entuziastas Martynas Karpavičius.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

taigi

taigi portretas
pakazūcha

marija taurage

marija taurage portretas
FUTBOLO NERA,JI SUNAIKINO UAB SFF SVINIUS IR MARIONETES,CIA KALBAMA APIE SPIRDALA.

Kostas

Kostas  portretas
>Algirdas ,., .na taip ir dar jei esi su peruku ir gauni su kamuoliu i kopusta o perukas tik sast ir ant zemes
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių