Quantcast

Įspėjimas dėl Romainių kalno: nebandykite važiuoti

  • Teksto dydis:

Vakar atlydys, o naktį pašalo. „Visuose Romainiuose keliai – tragedija“, – perspėja vietiniai gyventojai.

Vienbalsiai tvirtina, kad leistis nuo Romainių kalno arba kilti į jį yra labai blogas pasirinkimas. Kelio danga ten – grynas ledas, sunku suvaldyti automobilį.

„Romainių bei Šilainių g. taip pat nebarstytos“, – dalijasi informacija romainiškiai.

„Važiavau nuo Romainių iki „Akropolio“ pro Šilainius. Visur kitur geri keliai, išskyrus Romainius...“ – pastebėjo kita gyventoja.

Eismo sąlygas šalies keliuose penktadienį sunkina snygis, vietomis – plikledis, dieną prognozuojama lijundra ir sniegas, įspėja kelininkai.

Kaip pranešė Vakarų ir rytų Lietuvoje eismo sąlygas sunkina snygis, Jonavos, Kaišiadorių, Trakų, Vilkaviškio, Ignalinos ir Švenčionių rajonuose vietomis susiformavęs plikledis.

Lietuvoje pagrindinių valstybinės reikšmės kelių dangos šlapios arba drėgnos, vietomis yra sausų kelio ruožų.

Mažesnio eismo intensyvumo kelių dangos drėgnos, šlapios kai kur padengtos pažliugusio, prispausto ar puraus sniego sluoksniu, susidariusios provėžos.

Oro temperatūra – nuo 2 iki 7 laipsnio šalčio, Nidoje – 1 laipsnis šilumos.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną vietomis numatomi nedideli krituliai, daugiausia sniegas. Galima silpna lijundra.  Oro temperatūra nuo 2 laipsnių šalčio iki 3 laipsnių šilumos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vodila

vodila portretas
vėl žiema netikėtai.....

Achmedas

Achmedas  portretas
kiek pamenu tai pernai su Raudondvario kalnu bajeris buvo siemet su Romainiu o 2024m tai nuo Kedainiu gtv nenuvaziuos ,tpliau Apuoles i Linkuvos nenuvaziuos o kancofkejis vis bus kirdik

kur

kur portretas
jus uzvaziavot? te galima tiktai nusileisti? balvonai
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių