Quantcast

Apleistame sklype iškils prekybos centras

  • Teksto dydis:

Greta Savanorių prospekto ir S. Žukausko g. sankryžos iki šių metų pabaigos iškils naujas prekybos centras. Statybos darbų vertė siekia 15,6 mln. litų.

Greta Savanorių prospekto ir S. Žukausko g. sankryžos iki šių metų pabaigos iškils naujas prekybos centras. Pastato statybos darbus atliks viena didžiausių statybos bendrovių Lietuvoje, Suomijos koncernui priklausanti „YIT Kausta". Pastato statybos darbų vertė siekia 15,6 mln. litų.

Ne vienerius metus pagrindinėje, didžiausią žmonių srautą sutraukiančioje Kauno gatvėje plytėjęs tuščias sklypas bus sutvarkytas. Architekto Gedimino Jurevičiaus suprojektuotame 7,4 tūkst. kvadratinių metrų ploto prekybos centre 2,5 tūkst. kvadratinių metrų plotą užims „Rimi" prekybinės patalpos su mėsos, paukštienos, žuvies apdirbimo bei kulinarijos cechais. Likusiose patalpose įsikurs kitos prekybos ir paslaugų įmonės. Šių metų birželį pradėti statybos darbai turi būti pabaigti iki metų pabaigos.

Šalia pastato yra numatytos 275 automobilių stovėjimo vietos, iš jų 11 bus skirtos žmonėms su negalia. Vykdant statybos darbus bus atnaujintos šalia esančių Statybininkų ir Lakajų g. dangos, įrengti šaligatviai ir pėsčiųjų takai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

CHO

CHO portretas
Aplink vieni prekybos centrai, o Rimi nepopuliaru, nes brangu. Tos statybos iki Naujųjų metų , čia kontrabandinių pinigų plovimas ir nekitaip. Ir vėl reikės pardavėjų..... bet ne gamintojų.

Manauu

Manauu portretas
čia toks Kauno valdžios tikslas - visus aprūpinti darbu: pirkite+pirkite+pirkite, ėskit+ėskit+ėskit, tada kūdinkitės (papildai, piliulės, arbatytės...), po to sirkite ir gydykitės ir vėl nuo pradžių

nesupantu...

nesupantu... portretas
Taigi 'Savas' už 100 metrų, pirkėjų mažai ir vėl rimi? Pritariu kauniečiui 100 %
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių