Quantcast

Kokteilis

Mirtini moterų teiginiai

„Kokteilis“ gavo slaptos informacijos apie devynis itin pavojingus ir nieko gero vyrams nežadančius dailiosios lyties teiginius.

„Gerai“. Žodis, kurį moteris vartoja ginčui baigti, kai ji jaučiasi esanti teisi, o tu, vyras, privalai užsičiaupti.

„Penkios minutės“. Jei ji rengiasi, tai atitinka pusę valandos. Penkios minutės iš tikrųjų yra penkios tik tada, kai tau buvo duota dar tiek laiko pažiūrėti varžybas prieš padedant tvarkyti namus.

„Nieko“. Tyla prieš audrą. Tai kažką reiškia, ir tu turėtum vaikščioti ant pirštų galiukų. Ginčas, kuris prasideda dėl nieko, dažniausiai baigiasi „gerai“.

„Pirmyn“. Tai iššūkis, o ne leidimas. Nedaryk to!

„Garsus atodūsis“. Iš tikrųjų tai yra žodis, kurio dažnai nesupranta vyrai. Garsiu atodūsiu moteris parodo, ką ji mano. Pabrėžia, jog tu esi idiotas, ir mąsto, kodėl ji švaisto laiką stovėdama čia ir ginčydamasi su tavimi dėl „nieko“ (žiūrėti trečią teiginį).

„Viskas tvarkoje“. Vienas pavojingiausių pareiškimų, kokius tik moteris gali ištarti vyrui. Viskas tvarkoje reiškia, kad ji nori ilgai ir giliai pagalvoti prieš nuspręsdama, kaip ir kur tu sumokėsi už savo paskutinę klaidą.

„Tiek to“. Moters būdas pasiųsti vyrą kuo toliau!

„Ačiū“. Moteris tau dėkoja. Nieko neklausinėk ir nenualpk. Tiesiog pasakyk: „Prašau“. Jeigu ji nesako „Labai ačiū“ – tai grynas sarkazmas ir ji tau visiškai nedėkoja. Tada jokiu būdu nesakyk: „Labai prašom“. Tai iššauks „tiek to“.

„Nesirūpink dėl to, aš pati“. Dar vienas pavojingas teiginys, reiškiantis, kad moteris keletą kartų prašė vyro ką nors padaryti, bet dabar tai daro pati. Tai atsilieps vėliau, kai vyras paklaus: „Kas negerai?“. Moters atsakymas – žiūrėti į trečią punktą.

Česka (kaip manote – geriau suklysti ir po to gailėtis, nei vėliau gailėtis, kad tos klaidos nepadarei?)


Šiame straipsnyje: kokteilis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Senbernis

Senbernis portretas
Mūsų Česka gerai parinko "teisios" žmonos teiginius.

Žmona

Žmona portretas
Kodėl man visada atrodo, kad svetimi vyrai supratingesni, nei manasis? Tame tarpe ir Česlovas. :-) Gal Česlovas galėtų man atsakyti?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių