Quantcast

Klaipėdą šildė Helovino karštis

Uostamiesčio naktinį gyvenimą paįvairino vis labiau populiarėjanti Helovino šventė. Ties kai kuriais klubais nusidriekė norinčiųjų patekti į šventės renginį eilės.

Sekmadienio naktį klubas "Kiwi" lankytojus pasitiko pragaro vartus primenančiomis dekoracijomis. Pagrindinės salės lubas puošė didelis voras. Baro klientus nužvelgdavo ne tik kraupiu makiažu pasipuošę barmenai, bet ir virš galvų kabantys akių obuolių muliažai.

Vakaro sensacija tapo olandų grupės "Freak Dance Show" pasirodymas. Išskirtiniai freak stiliaus kostiumai, kuriais įkūnijami baisiausi pragaro padarai, ir labai keisti, tačiau "užvedantys" šokiai, kurie jau tapo šios šokių grupės vizitine kortele.

"Sulaukėme apie tūkstančio lankytojų šį vakarą. Žmonės puošėsi įvairiomis kaukėmis. Persirengėliams buvo taikomos nuolaidos", – tikino klubo atstovas Andrius Tamašauskis.

Vakarėlio dalyvių kraują kaitino klubo rezidentų, didžėjų, Manchini, Uncle Roll, Ninoleo, bei DruGys, "Deep Frequency" nario Sat, "Blank Verse" kompanijos atstovo Tru ir Klaipėdos šokių muzikos legendos Mindaugėlio muzika.


Šiame straipsnyje: Helovynas

NAUJAUSI KOMENTARAI

AS

AS portretas
Visa klaipedos moliuginas, kazkokie moliai,mamyciu vaikai traukiantis pinigus is tevu narkotikams po penkiu metu jus lopi nuo narkotiku ju ir naturaliai tai atrodysit

aaa

aaa portretas
kad daug kas ne su helovyno kostiumu... pvz jureive, ar mente...

klp

klp portretas
bando kopijuot amerika,bet lietuvai visiskai tas netinka.veliniu diena yra rimties diena,prisimint artimuosius o ne iskrypeliskai durnavot!
VISI KOMENTARAI 18

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių