Quantcast

Paskolos internetu - paskoluatsiliepimai.lt

Paskolos internetu - paskoluatsiliepimai.lt
Kaina: sutartinė
Paskolųatsiliepimai.lt yra svetainė, kurioje galima rasti ir palyginti visas populiariausias Lietuvoje ir užsienyje finansines paslaugas teikiančias įmones. Ko gero, didžiausias dėmesys skiriamas paskolas teikiančioms įstaigoms.

Vos atsidarę www.paskoluatsiliepimai.lt rasite paskolų davėjų sąrašą, kuriame šalia įstaigos pavadinimo surašyti svarbiausi vartotoją dominantys dalykai / kriterijai:

• Kokio dydžio paskolas teikia įmonė
• Paskolos grąžinimo terminas
• Metinių palūkanų dydis,

Kad būtų dar aiškiau, pateikiamas ir paskolos kainos skaičiavimo pavyzdys.

Kredito davėjų sąrašo pradžioje puikuojasi geriausiai įvertintos įmonės – šalia pateiktas įvertinimas balais, taip pat nuoroda, kurioje pateikiama dar išsamesnė informacija – trumpa įmonės apžvalga, sąlygos, kurias skolininkui kelia kredito davėjas, rekvizitai ir kontaktai. Taip pat, kas svarbu, aprašyti įmonės teikiamų paslaugų privalumai ir trūkumai. Be viso to, net finansinėmis žiniomis nepasikaustęs skaitytojas tame pačiame puslapyje ras ir visų vartojamų terminų ir sąvokų apibrėžimus, išsamius paaiškinimus ir vienokių ar kitokių finansinių paslaugų palyginimus, taip pat ras ir DUK - atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus.

Lietuva – ne tik automobilių tranzito šalis, vis daugiau žmonių leidžia sau įsigyti ir brangų, ir naują automobilį, tad autolizingo paslauga mūsų šalyje taip pat populiari. Svetainėje tokiu pačiu principu pateikiamas paskolas automobilio įsigijimui ir autolizingo paslaugas teikiančių įmonių sąrašas.

Negana to, tinklapis sudomins ne tik skolintis norinčius asmenis, bet ir tuos, kurie nusprendė „įdarbinti“ savo pinigus. Dar vienas sąrašas, kuriame pagal populiarumą surašytos ir trumpai apibūdintos Lietuvoje veikiančios investavimo platformos. Vos užmetus akį matyti, į kokius projektus investuoja aprašytos įmonės, kokią mažiausią sumą galima investuoti ir kokios siūlomos tipinės palūkanos Dar daugiau informacijos randama paspaudus šalia esančias nuorodas. Jose ir išsami įstaigos apžvalga, ir tinklapio kūrėjų objektyvus teikiamų paslaugų įvertinimas.

Svetainėje galima rasti ir atskirą, akcijų, tai yra būtent šiuo metu geriausius pasiūlymus siūlančių, įmonių sąrašą.
Gausi straipsnių įvairiomis finansinėmis temomis pasiūla.

Tinklapis tarptautinio pobūdžio – pagrindiniai dalykai pateikiami penkiomis kalbomis ir, kas svarbiausia, visa svetainėje skelbiama informacija ir patarimai vartotojui nieko nekainuoja.

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Paskolos, kreditai skelbimus.