Quantcast

PASIDALINKIME ATSAKOMYBE

PASIDALINKIME ATSAKOMYBE
Kaina: sutartinė
MES SIŪLOME JŪSŲ VERSLUI SPECIALISTUS AR JŲ ŠEIMAS IŠ UKRAINOS


Įdarbinę juos jūs turėsite motyvuotą darbo jėgą, norinčią dirbti ir užsidirbti, darbuotojus norinčius dirbti kasdien po 10-12 valandų šešias dienas per savaitę.

Atsivežę šeimas jūs sumažinsite savo rūpesčius nes palengvinsite darbuotojų adaptaciją svetimoj šaly. Šeimų atstovai sutinka dirbti ir už 4 eurus /val į rankas.

Štai kaip tai veikia. Mes pasirašome sutartį, atliekame atranką, pateikiame jums kandidatų CV. Jūs pabendraujate su kandidatais ir pasakote kurie jums tinka.

Dokumentus kartu su jūsų personalo vadovu tvarkome tik jūsų atsirinktiems kandidatams. Tai trunka 1,5-2 mėnesius. Pristatome atrinktus specialistus. Jei jie pasišalina per bandomąjį laikotarpį ar jums netinka vietoje jo atsiunčiame kitą savo sąskaita.

Pasiūlymo unikalumas tame, kad mes dalinamės rizika su jumis ir atlygį (350 -500 eurų už vieną specialistą)imame dalimis(avansas 30%, įdarbinus 30% galutinis atlygis po 30 dienų po įdarbinimo 40%) ir imame tik nuo momento kai jūs gavę CV raštu patvirtinate, kad kandidatas tinka.

Tai saugu ir protinga, nes galite atsirinkti tikrai jums tinkančius motyvuotus darbuotojus. Na o dirbanti kartu šeima yra tam tikra tarpusavio kontrolė suteikianti papildomos motyvacijos dirbti ir protingai leisti uždirbtus pinigus.

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Įmonės skelbimus.