Quantcast

Automobilių ir Moto Elektronikos Dalių Supirkimas

Automobilių ir Moto Elektronikos Dalių Supirkimas
Kaina: 10 €
Visoje Lietuvoje pastoviai superkame didelius kiekius automobilių ir motociklų elektronikos. Visos markės ir modeliai, tiek senų auto tiek naujesnių. Perkame realiai viską kas turi elektrinę jungtį (fyškę) ir nėra didelių ir sunkių gabaritų. Minimaliai 100 vnt. (priklausomai nuo lokacijos)

ECU, ABS, kompiuteriai, blokai, blokeliai, moduliai, davikliai, jungtukai, purkštukai, svirtelės, langų ir valtyuvų motoriukai, spidometrai, klimato valdymai, navigacijos, saugiklinės, užvedimo spynelės, EWS ir t.t.

Mokame daugiau už elektronikos supirkimo punktus kurie moka už kg., siūlome konkurencingą fiksuotą vieneto kainą. Domina tiek vienkartinis pardavimas, tiek ilgalaikė partnerystė, bankrutavę auto dalių laužynai. Dirbame tiek su privačiais ardytojais, tiek su įmonėmis.

SVARBU – Dalys turi būti pilnai veikiančios, nesulaužytos, nepažeistos korozijos, alyvos ar panašiai. Važiuoklės, kėbulo dalys, varikliai ir kiti dideli bei sunkūs komponentai aplink variklį tokie kaip generatoriai, turbinos, starteriai ir t.t. nedomina. Susisiekite su mumis jau dabar!

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Auto dalys skelbimus.