Quantcast

Internetinių svetainių ir kompiuterinės technikos specialistai

Internetinių svetainių ir kompiuterinės technikos specialistai
Kaina: sutartinė
Operatyviai ir kokybiškai atliekami darbai!

Internetinių svetainių ir elektroninių parduotuvių kūrimas
Internetinių svetainių ir elektroninių parduotuvių administravimas ir priežiūra
Skaitmeninė reklama ir SEO paslaugos
Stacionarių ir nešiojamų kompiuterių remontas ir prekyba
Spausdintuvų ir kopijavimo aparatų remontas ir prekyba
IT ūkio priežiūra ir pagalba IT klausimais

INTERNETINIŲ SVETAINIŲ IR ELEKTRONINIŲ PARDUOTUVIŲ KŪRIMAS
Internetinių svetainių kūrimas, elektroninių parduotuvių kūrimas, reprezentacinių svetainių kūrimas, portfolio svetainių kūrimas. Kokybiškai atliekamas darbas, konsultacijos ir apmokymai naudotis svetainėmis.

INTERNETINIŲ SVETAINIŲ IR ELEKTRONINIŲ PARDUOTVIŲ ADMINISTRAVIMAS IR PRIEŽIŪRA
Internetinių svetainių ir elektroninių parduotuvių priežiūra, administravimas. Atliekame visus darbus susijusius su internetinėmis svetainėmis ar elektroninėmis parduotuvėmis, galime pritaikyti papildomus funckionalumus, perkelti svetaines ir kt. Konsultuojame telefonu. Kokybiškai atliekamos paslaugos.

SKAITMENINĖ REKLAMA IR SEO PASLAUGOS
Teikiame SEO ir skaitmeninės reklamos paslaugas. Padėsime geriau būti matomais internete ir paieškos sistemose. SEO auditas, vidinis SEO optimizavimas, SEO tekstų kūrimas, SEO "backlink" kūrimas, techninis SEO, Facebook reklama, Instagram reklama, Linkedin reklama, video reklama, skaitmeninio dizaino paslaugos ir kt.

STACIONARIŲ IR NEŠIOJAMŲ KOMPIUTERIŲ REMONTAS IR PREKYBA
Techninis kompiuterių remontas, kompiuterių modernizavimas, kompiuterių komplektavimas ir prekyba jais. Kompiuterių paruošimas darbui, operacinių sistemų diegimas, programinės įrangos diegimas, virusų šalinimas, duomenų atstatymas, duomenų saugumo sprendimą. Konsultacijos ir vizitavimas.

SPAUSDINTUVŲ IR KOPIJAVIMO APARATŲ REMONTAS IR PREKYBA
Lazerinių, rašalinių, adatinių spausdintuvų diagnostika ir gedimų šalinimas. Kopijavimo aparatų remontas, mazgų valymo darbai. Prekyba naujais spausdintuvais ir kopijavimo aparatais, kasetėmis ir toneriais. Galima įsigyti ir kitų periferinių įrenginių, tokių kaip klaviatūros, pelės, garso kolonėlės, vaizdo kameros ir kt.

IT ŪKIO PRIEŽIŪRA IR PAGALBA IT KLAUSIMAIS
IT ūkio auditas, tinklų projektavimas ir diegimas, darbo vietų paruošimas ir priežiūra, serverių diegimas ir priežiūra, duomenų saugumo sprendimai, konsultavimas telefonu ir vizitavimas.

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos WEB sprendimai skelbimus.