Quantcast

Gesintuvai namams, biurui ir automobiliui – vytenugesintuvai.lt

Gesintuvai namams, biurui ir automobiliui – vytenugesintuvai.lt
Kaina: sutartinė
Gesintuvai ir kitos saugos priemonės el. parduotuvėje https://www.vytenugesintuvai.lt. Asortimentą sudaro ne tik standartiniai gesintuvai ir įvairios saugos priemonės, bet ir išskirtinė prekė – personalizuoti gesintuvai. Jie yra sertifikuoti ir atitinka visus saugos reikalavimus, todėl ne tik atrodo stilingai, bet ir yra puiki pagalbinė gaisro gesinimo priemonė.

Personalizuoti gesintuvai gaminami tiek pagal mūsų pavyzdžius, tiek pagal individualius klientų poreikius, todėl gali būti pritaikomi kiekvienai progai ir kiekvienam žmogui. Tai gali būti ne tik puiki dovana namams arba įkurtuvių dovana, bet ir išskirtinis gesintuvas automobiliui. Verslo klientams siūlomos originalios verslo dovanos – gesintuvai su įmonės simbolika ir pageidaujamais užrašais.

Klientui pageidaujant, visi gesintuvai gali būti supakuojami į stilingas dėžutes ir pristatomi visoje Lietuvoje. Viskas, ką Jums reikia padaryti, tiesiog išsirinkti pageidaujamą gesintuvą mūsų el. parduotuvėje, jeigu reikia, suderinti jo dizainą ir laukti, kol jis atkeliaus į Jūsų namus arba biurą.

Kviečiame užsukti į https://www.vytenugesintuvai.lt ir išsirinkti tai, ko reikia Jūsų namų, biuro ar automobilio saugumui!

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Kita skelbimus.