Quantcast

Prp Procedura mezoterapija plaukams veidui kaune

Prp Procedura mezoterapija plaukams veidui kaune
Kaina: 180 €
PRP procedūros veidui ir plaukams – viskas, ką reikia žinoti

Kiekviena moteris ar vyras nori džiaugtis vešiais plaukai, gražia, spindinčia oda. Tačiau kartais gyvenimiškos aplinkybės, ligos neleidžia savimi rūpintis nuolat, o tuomet atsiranda nemalonūs pokyčiai: slenka plaukai, papilkėja oda, mes atrodome pavargę. Tačiau yra moderni XXI-ojo amžiaus išeitis – PRP terapija. Tai vadinamasis PRP plazmoliftingas – trombocitais praturtinta plazma. Jis padeda atjauninti įvairius audinius, yra natūralus, saugus būdas tinkantis moterims ir vyrams. PRP yra autologinė procedūra – tai reiškia, kad organizmas gydomas jo paties ląstelėmis. Be to šis būdas leidžia užtikrinti geriausią organizmo toleranciją lyginant su kitomis regeneraciją skatinančiomis injekcijomis.

PRP terapija – kaip ji atliekama?

Iš žmogaus venos paimamas nedidelis kiekis kraujo. Tuomet jis specialioje centrifūgoje yra apdorojamas taip, kad atsiskirtų trombocitų prisotinta kraujo plazma. Tuomet plazma yra sušvirkščiama į reikiamas kūno vietas. Atliekant injekcijas, oda patepama specialiu nuskausminančiu kremu, tad ji nėra labai skausminga. Suaktyvuoti trombocitai išleidžia augimo faktorius ir sužadina natūralius organizmo gijimo ir regeneracijos procesus, padeda atjauninti odą, skatina plaukų folikulų aktyvumą.

Plauku plazmoliftingas tai yra naujausia ir geriausia procedura rinkoje plauku slinkimo atstatymui, stiprumui.

Be to si mezoterapijos procedura yra atliekame ir veidui, sustangrinti ir atjauninti oda, pasalinti rauksles, dekolte ir kaklui.

https://prp-procedura.lt/

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Paslaugos skelbimus.