Quantcast

Plastikos chirurgas Kęstutis Maslauskas: vokų pakėlimas gal išgelbėti

Plastikos chirurgas Kęstutis Maslauskas: vokų pakėlimas gal išgelbėti
Kaina: sutartinė
Plastikos chirurgas Kęstutis Maslauskas savo internetinėje svetainėje https://www.drmaslauskas.lt/voku-ir-antakiu-pakelimas/ dalijasi informacija apie tai, kuo svarbi yra akių vokų pakėlimo operacija ir kodėl ją būtina atlikti nelaukiant, kol užkritę akių vokai pradės kelti fizines problemas. Šiuolaikinė plastinė chirurgija sprendžia daugybę estetinių problemų, kurios gali pagerinti žmogaus emocinę sveikatą, tačiau neretai plastinės chirurgijos metu yra sprendžiamos ir fizinę diskomfortą sukeliančios problemos, Viena iš tokių – užkritę akių vokai. Didelis viršutinių akių vokų užkritimas gali sumažinti žmogaus akiplotį ir stipriai atsiliepti normaliai regėjimo funkcijai. Todėl vokų pakėlimas ne vieną išgelbsti nuo šių problemų.
Kartu su viršutinių akių vokų pakėlimo operacija, gali būti atliekamas ir antakių pakėlimas. Šios operacijos metu suformuojamas atviras, žvalus ir jaunatviškas žvilgsnis, todėl tai viena labiausiai atjauninančių operacijų.
Plastikos chirurgas Kęstutis Maslauskas savo web svetainėje https://www.drmaslauskas.lt/voku-ir-antakiu-pakelimas/ dalijasi nuotraukų galerija, kurioje galima pamaryti, kaip pasikeitė pacientų išvaizda po to, kai buvo atliktas vokų pakėlimas. Tuo metu, kai atliekamas vokų pakėlimas kaina priklauso nuo to, ar kartu bus atliekamas ir antakių pakėlimas.
Užsiregistruokite konsultacijai ir jos metu plastikos chirurgas Kęstutis Maslauskas įvertins individualiai kiekvieną situaciją, bei atsakys į visus rūpimus klausimus apie vokų pakėlimo operaciją.

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Paslaugos skelbimus.