Quantcast

Turmalino čiužinys Elektrinis su infraraudonųjų spindulių šildymu.

Turmalino čiužinys Elektrinis su infraraudonųjų spindulių šildymu.
Kaina: 200 €
Viso kūno masažas – lankstus ir gali apvynioti kūno dalis, sėdėti, gulėti ant nugaros, juosmens, pečių, juosmens, klubų, kojų, rankų, kelių, kojų, masažuoti visą kūną ir sumažinti įtampą.
Kaip sofos čiužinys – medžiaga: aukštos kokybės PU + nefrito akmuo / turmalinas. Kai jis nepritaikytas elektrai
Komfortiška šildymo terapija – gali gaminti šilumą ir pagerinti organų funkcijas, skatinti medžiagų apykaitą ir kraujotaką. Tai tinka miegui
Lengvas valdymas – reguliuojama temperatūra: 10-70° temperatūra (automatiškai pastovi temperatūra)
• Mėgaukitės giliai prasiskverbiančių infraraudonųjų kristalų šilumos terapijos spindulių ant kūno nauda sveikatai! - Tai viso dydžio 72x24 colių perdanga visam kūnui. Naudokite jį kaip lankstų kilimėlį, užvalkalą ar antklodę. Labai lankstus ir patogus, galima susukti ir sulankstyti. Naudokite jį ant grindų ar lovos, kai miegate, arba apsivyniokite ir prisidenkite, kad pašalintumėte sąnarių ir minkštųjų audinių skausmą, pagreitintumėte medžiagų apykaitą ir sumažintumėte nuovargį, stresą, nerimą ir depresiją.
• Apjungtos trijų senovinių gydomųjų akmenų savybės – pagrindinė kinų medicinos akupunktūros technika, Gua Sha ir Bianstone moksibusijos ekstraktas, naudojamas gydymui nuo senų senovės. Turmalino nauda sveikatai apima proto nuraminimą, detoksikuojančius gebėjimus, ląstelių regeneraciją. Yra žinoma, kad jis mažina raumenų, sąnarių, artrito, nervų ir kaulų skausmą. Jade yra žinomas dėl savo gebėjimo pagerinti kraujotaką ir atsparumą, numalšinti nugaros ir giliųjų audinių skausmus, hipertenziją ir palaikyti širdį bei plaučius.
• Gilus tolimojo infraraudonųjų spindulių gydymas – karštas bianas, nefritas ir turmalinas skleidžia tolimąją infraraudonąją spinduliuotę iki 6-8 colių gylio į kūną, pažadindami mūsų ląstelių gydomąsias galias. Gydomoji šiluma prasiskverbia į jūsų įsitempusius raumenis, kad sumažintų įtampą ir sustingimą. Švytintys kristalų pluoštai veikia ląstelių lygmeniu, todėl ląstelės degina kalorijas ir gamina daugiau energijos – štai kodėl jūsų sutrikimai, proto veikla, medžiagų apykaita ir kūno temperatūra palaiko aukštą sveikatos lygį daugelį valandų po procedūros.
• Neigiamų jonų mažinimas – turmalinas garsėja savo piroelektriniu gebėjimu generuoti neigiamus jonus, kai šiluma iškraipoma. Įklotas praleidžia jonus per odą, kad atkurtų natūralų mūsų ląstelių elektrinį lauką ir neutralizuotų laisvuosius radikalus visame kūne. Bianas, nefritas ir turmalinas natūraliai išskiria iki 1500 cc. Pamatykite, kad anijonai jus atpalaiduoja, pagerina nuotaiką ir suteikia kąsnelio bei gerovės jausmą. Kupoliniams akmenims naudinga akupresūra. Visą naktį jausitės geriau ir gerai išsimiegosite.

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Kita skelbimus.