Pereiti į pagrindinį turinį

Pasiektas pirmasis Lietuvos lankų sukimo rekordas

2013-07-04 03:18
Pasiektas pirmasis Lietuvos lankų sukimo rekordas
Pasiektas pirmasis Lietuvos lankų sukimo rekordas / Organizatorių nuotr.

Trečiadienį prie Vilniaus Baltojo tilto susirinko daugiau kaip 120 Vilniaus miesto gyventojų ir svečių, tarp jų – ir žinomos šalies moterys iš pramogų ir sporto pasaulio. Kartu jie pasiekė pirmąjį šalies istorijoje lankų sukimo rekordą – vienu metu lankus suko apie 100 žmonių.

Lankus sukti renginio dalyviams padėjo žavusis vedėjas Leonardas Pobedonoscevas ir projekto partnerio – sporto ir sveikatingumo klubų tinklo Impuls trenerės, kurios pamokė įvairių pratimų su lankais. Rekordo siekėjams buvo dalinami lankai ir kitos organizatorių dovanos.

Siekiant rekordą dalyvavo ir žinomos šalies moterys – buvusi grupės „Kitokios“ narė Greta Lebedeva, Mariaus Jampolskio sužadėtinė Renata Uzialkaitė, ir dainininkė Augustė Vedrickaitė. Jos džiaugėsi precedento neturinčiu renginiu, o Greta netgi atsinešė savo lanką, kuriuo reguliariai treniruojasi.

Renginiu užbaigiama du mėnesius trukusi kampanija „Sugrįžk į ritmą su Activia!“. Jos metu šalies moterys ieškojo sau tinkamiausio fizinio ir psichologinio gyvenimo ritmo – skaitė naudingus patarimus sporto, grožio, dvasinės pusiausvyros ir kitokio ritmo srityse ir lankė „Activia lankų treniruotes“ devyniuose „Impuls“ klubuose Vilniuje, Kaune, Panevėžyje ir Šiauliuose. Treniruotę išbandė per 2000 moterų.

Kampanijai palaikyti ne be reikalo pasirinktas lanko sukimas – ši primiršta treniruotė, pasak jogurtų gamintojo „Danone“ prekės ženklo „Activia“ vadybininkės Guntos Jurčos, ne tik efektyviai dailina kūno linijas, laikyseną bet ir nereikalauja specialaus pasirengimo, tad yra tinkama visiems, be to – gerina nuotaiką, kelia pasitikėjimą savimi.