Quantcast

A. Zuoko vizitas į barą baigėsi nemaloniu konfliktu: paviešino vaizdo įrašą

  • Teksto dydis:

Artūras Zuokas antradienį paviešino nemalonų incidentą, kurio smaigalyje jam teko atsidurti praėjusią savaitę.

„Vilnius garsėja savo naktiniu gyvenimu ir puikiais barais. Nors ir nesu dažnas jų lankytojas, bet tikrai noriu, kad barų kultūra būtų tas pavyzdys, kuris garsina Vilnių Lietuvoje ir pasaulyje. Per visą savo gyvenimą niekada neturėjau jokių konfliktų tokiose vietose, nei Lietuvoje, nei užsienyje. Ir žodis „atsiprašau“ tapo vakarietiškos kultūros standartu“, – feisbuke rašė politikas, paviešinęs ir vaizdo įrašą. Juo ir komentarais sutiko pasidalyti ir su portalo kauno.diena.lt skaitytojais.

Jis nurodė, kad penktadienio vakarą su žmona ir draugais, po vakarienės, apie 23 val. užėjo „į puikų, savo stilių turintį barą „Nick&Nora“.

„Ir čia prisistato kažkoks Vytautas, kuris nusprendžia, kad turi teisę sugadinti vakarą, nusprendžia, kad rusiški keiksmažodžiai, necenzūriniai gestai ir Rusijos agresijai būdingas elgesys – yra Vilniaus barų kultūros veidas. Aš taip nemanau“, – tęsė A. Zuokas.

Nepaisant jo pozicijos nesivelti į konfliktą, situacija tik aštrėjo.

„Tūlas Vytautas po politinių paskaitų pradeda fiziškai kabinėtis ir aiškiai toliau provokuoja konfliktą. Teko sukaupti visą budistinę kantrybę vengiant konflikto.

Tūlas Vytautas po politinių paskaitų pradeda fiziškai kabinėtis ir aiškiai toliau provokuoja konfliktą.

Vaizdo įrašas – trumpas, bet išraiškingas. „Turėčiau šitą primušti, bet negaliu“, – sako A. Zuokas, rodydamas į vyrą, prisėdusį prie jo staliuko ir kažką rėkusį jam į ausį triukšmingame bare.

Netrukus iš minėto vyro lūpų jau liejasi garsūs keiksmažodžiai ir grasinimai, adresuoti kažkam iš A. Zuoko kompanijos ar personalo, esančio už kadro.

Politikas, apibendrindamas penktadienio vakarą, viešai dėkojo Sauliui, baro apsaugos darbuotojui, kuris „meistriškai išstatė Vytautą už durų, kur jis dar penketą minučių už lango rodė „f..ck‘‘ ir kitas pirštų kombinacijas bei plūdosi rusiškais keiksmažodžiais gražiausioje Vilniaus gatvėje“.

Šio incidento pamiršti neketinama. A. Zuokas nurodė, kad kartu su žmona kreipėsi į policiją su pareiškimu, kad „įvertintų Vytauto žygdarbius“.

A. Zuokui paviešinus situaciją ir vaizdo įrašą apie visa tai viešai pasisakė ir antroji incidento pusė.

 

 

„Vilniaus barų istorijos dažniausiai ir lieka baruose, tačiau šiandien ponas A. Zuokas nusprendė vieną paviešinti. Apačioje yra nuotrauka iš penktadienio, kuomet su p. Zuoku korektiškai diskutavau apie Vilnių ir buvusio mero nuotykius, nuklydimus ir klystkelius. Tiesa, kai kalba pasisuko pono Artūro poziciją Krymo okupacijos ir kitais Ukrainos klausimais, apie teistumą ir poną Drėmą, gerb. buvusio mero nuotaika subjuro ir agresija sukilo. Ponas Artūras ir porą riebesnių žodžių man ištarė, net pirštą sukti bandė. Na o tada prasidėjo video, kuris yra komentaruose, filmavimas. Ir tada atsirado postas su video, kuriame daug dramos ir skambių žodžių, bet ne ką mažiau ir nutylėjimų. Kokteilių ir karščiuotis gal ir mažiau reikėtų, bet tiesa irgi svarbu“, – feisbuke rašė vilnietis Vytautas. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vytautas

 Vytautas portretas
Ir ta mergužėlė su tuom seniu šlaistosi po barus Nu jin tai gerai jauna bet tas matyt jau visai proteli prarado Šlaistosi po kabakus vaidina jaunikli kodėl nei vienas ten jam i snuki neimontavo gal būtu asilas atsitokėjas vaikam gėdos nedares Tai dabar visus vedžioja po kabakus kad už ji balsuotu sako jau chebra eilėje stovi našarom pagerti Pagert daug rasis tik kažin ar balsuos

Aišk.

Aišk. portretas
Matosi kad su jo psichiką netvarkoje,todėl ir šeimą paliko.O politikoje toks žmogus nereikalingas.Manau viskas su juo ,tegul laksto paskui sijonus ir vis kitus,nes turi problemų su vyriškumu.O vis kiti sijonai nieko nepadės, atvirkščiai.Manau didelę klaidą padarė ,atgal nesugrąžinsi gyvenimo,nebus jis laimingas.O Agnė manau bus laiminga ,nes jos vyras buvo neištikimas jai,dabar tik prasideda jos gyvenimas.

reikejo

reikejo portretas
zoka gerai atpyzdyt,Lietuva padekotu
VISI KOMENTARAI 71

Galerijos

Daugiau straipsnių