Quantcast

Vilniuje žuvo dviratininko partrenkta moteris

Vilniuje ketvirtadienio vakarą dviratininkas partrenkė ir mirtinai sužalojo moterį.

Nelaimė įvyko apie 20.57 val., Pašilaičių rajone, Eitminių gatvėje, pranešė Policijos departamentas.

Dviratį vairavęs 22 metų jaunuolis partrenkė ir mirtinai sužalojo staiga į važiuojamąją kelio dalį ne pėsčiųjų perėjoje išėjusią 64 metų moterį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso straipsnį, numatantį atsakomybę už transporto eismo tvarkos ar saugumo taisyklių pažeidimą.

Tas, kas nevairuodamas transporto priemonės pažeidė transporto eismo tvarkos ar saugumo taisykles, jeigu dėl to žuvo žmogus arba buvo sunkiai sutrikdyta žmogaus sveikata, baudžiamas areštu arba laisvės atėmimu iki penkerių metų.

Baudžiamasis kodeksas skelbia, kad asmuo atsako pagal šį straipsnį tik tais atvejais, kai jame numatytos veikos padarytos dėl neatsargumo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Viktor

Viktor portretas
Tai kad pagal straipsnį išeina jog dviratininkas važiavo keliu šalia kelkraščio, kaip ir priklauso, o senutė išėjo į kelią ten, kur neėra perėjos. Kur ja galėjo partrenki ir automobilis ar motociklas. Iš tonišeina, jog dviratininkas nekaltas.

senis

senis portretas
man tai keista kai pėstysis tai staigiai išbėgo į gatvę ėjo tiesiai po to šovė po ratais.Aš galvoju jei būtu nufilmuota atrodytu visai kitaip.

n

n portretas
dviratininkai laksto kaip akis isdege ir nebutinai jiems skirtoje juostoje...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių