Quantcast

Vilniuje užsidegė laidų vedėjo automobilis: milžiniškas „ačiū“ padėjusiems!

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį televizijos laidų vedėjas Paulius Skučas atsidūrė vos per žingsnį nuo skaudžios nelaimės. Važiuojantis jo automobilis netikėtai užsiliepsnojo, o gatvėje viskas aplink paskendo tirštuose dūmuose. Į įvykio vietą netrukus sulėkė ne tik visos specialiosios tarnybos, bet ir aplinkiniai.

Žinia apie kovo 5 dienos popietę nutikusią nelaimę žinomas vyras pasidalijo asmeniniame socialinio tinklo „Facebook“ profilyje.

„Na ką, bičiuliai, milžiniškas AČIŪ visoms specialiosioms tarnyboms!  Ačiū gaisrininkams, greitosios medikams ir policijos pareigūnams. Ir tiems, kas pirmiausiai iš aplinkinių nepagailėjo gesintuvų ir drąsos padėti. Pirmiausiai mašiną patraukiant nuo pastato ir kitų automobilių“, – rašė P. Skučas paviešindamas įvykio nuotraukas bei vaizdo įrašą.

Jis prasitarė visad pagalvodavęs, kaip būtų jei jam gyvenime taip nutiktų. „Ir nutiko... Ir galiu pasakyti, kad suprantu dabar realiai, ką reiškia staigus gaisras dar važiuojančiame automobilyje. Ir kokius veiksmus automatu atlieka kūnas. Šiandien man pasisekė. O svarbiausia buvo, kad su dujų sklidinu baku degantis automobilis neišlėktų į orą“, – atviravo žinomas vyras.

Portalo žurnalistams pasiteiravus apie dabartinę televizijos laidų vedėjo savijautą, jis tarstelėjo, jog viskas baigėsi gerai, išskyrus tai, kad prisikvėpavo aitrių dūmų.

„Būkit saugūs ir visad gesintuvą turėkite greta, automobilyje“, – patarė akistatoje su nelaime atsidūręs P. Skučas.

Pasak Vilniaus apskrities ugniagesių, pranešimas apie Vilniuje, Gurių gatvėje, degantį automobilį buvo gautas kovo 5 d. 13.56 val. Atvykus ugniagesiams degė lengvojo automobilio „Toyota“ variklio skyrius. Gaisro metu išdegė keleivio pusės sėdynė, variklio skyrius bei dalis transporto priemonės salono. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Turbut

Turbut portretas
pas gerus autoelektrikus Vilniuje buvai atidaves remontuoti - ko nepavoge, tai sugadino!

kad

kad portretas
Sako:-" nekarksėk-prisikarksėsi",o laidų vedėjas pagalvodavo "kas būtų,jeigu būtų" ir....atsitiko...Tai jau būna,gerai,kad viskas gerai.)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių