Quantcast

Vilniuje sulaikyti trys neblaivūs vairuotojai

Vilniuje šeštadienį buvo sulaikyti trys neblaivūs vairuotojai, jie uždaryti į areštinę, sekmadienį pranešė policija.

Pirmasis ankstų rytą Nemenčinės plente troleibusų žiedinėje sankryžoje įkliuvo 22 metų vaikinas. Jo vairuojamas „VW Golf“ atsitrenkė į apšvietimo stulpą. Vairuotojui nustatytas 1,82 promilių girtumas.

Popiet Gerosios Vilties gatvėje patikrinimo metu automobilio „Audi A3“ 38 metų vairuotojai nustatytas net 3,15 promilių girtumas.

Netrukus pareigūnai Kareivių gatvėje sulaikė 38 metų vyrą, kuriam nustatytas 2,82 promilių girtumas.

Dar vienas vairuotojas šeštadienio paryčiais sulaikytas Trakų rajone esančiame Lentvaryje. Automobilio „Toyota Avensis“ 36 metų vairuotojui nustatytas 1,79 promilių girtumas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sėkmingas darbas internete

Sėkmingas darbas internete portretas
Lengvai dirbdamas ne visą darbo dieną internetu iš namų per pastarąsias 4 savaites gavau 25836 USD, nes lengvai dirbau namuose iš namų. Aš esu nuolatinis studentas, dirbu ne visą darbo dieeną iš namų ir uždirbu daugiau pajamų. Aš lengvai kasdien dirbu nuo 3 iki 4 valandų. dieną laisvalaikiu. visi gali atlikti šį darbą ir uždirbti daugiau pajamų ne visą darbo dieną internete, tiesiog atidarykite šią nuorodą ir vykdykite instrukcijas ... ....................>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­­h­­F­l­o­w­7­7.C­o­m

Robert

Robert portretas
as siuliciau idiot testa kaip voketijoj

Lana Nowak

Lana Nowak portretas
Nоrite susіrasti mеrginą viеnai nаkčiai? Svеiki аtvykę - www.ujeb.se/lana22
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių