Quantcast

Vilniuje sukčiai ir toliau tuština gyventojų bankų sąskaitas

Vilniuje siųsdami apgaulingas žinutes arba prisistatydami banko darbuotojais, sukčiai ir toliau tuština patiklių žmonių sąskaitas.

Trečiadienį Vilniuje, Žemynos gatvėje iš 62 metų moters banko sąskaitos, paspaudus neva iš banko SMS žinute atsiųstą aktyvią nuorodą, pasisavinti 1 562 eurai.

Ketvirtadienį Vilniaus policija gavo net šešių tokių apgautų žmonių pareiškimus.

9.57 val. gautas 67 metų moters pareiškimas, kad birželio 7 d. paskambinę nepažįstami asmenys, prisistatę banko darbuotojais, apgaule išviliojo elektroninės bankininkystės duomenis ir iš jos banko sąskaitos pasisavino 14 000 eurų.

Apie 6.30 val. iš Ožkinių gatvėje gyvenančios 52 metų moters banko sąskaitos, paspaudus neva iš banko SMS žinute atsiųstą aktyvią nuorodą, pasisavinta 2 816 eurų.

Pinigų sąskaitoje neteko ir Vivulskio gatvėje gyvenanti 50 metų moteris. Apie 7 val. iš jos banko sąskaitos, paspaudus neva iš banko SMS žinute atsiųstą aktyvią nuorodą, pasisavinta 1 447 eurai.

Apgaulingą nuorodą paspaudė ir vilnietė, gyvenanti Apkasų gatvėje. Apie 10.30 val. iš šios 80 metų moters banko sąskaitos pasisavinta apie 900 eurų.

Sukčių neva iš banko atsiųstą aktyvią nuorodą paspaudė ir Vilniaus rajono gyventojas. Apie 10.38 val. iš Kuprioniškių kaime gyvenančio iš 42 metų vyro banko sąskaitos sukčiai pasisavino 2 830 eurų.

599 eurų sąskaitoje neteko vilnietis, gyvenantis Stasylų gatvėje. Pinigai pasisavinti, kai apie 16.31 val. šis 36 metų vyras paspaudė neva iš banko SMS žinute atsiųstą aktyvią nuorodą.

Vilniaus policijoje pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl sukčiavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SMS

SMS  portretas
visas gyvenimas kartu ir bankas telefone...kaip patogu....

agent smit

agent smit portretas
o policija tuo tarpu gaudo ir baudzia anoniminius komentatorius, už minties laisvę

LAPE SIAURINE

LAPE SIAURINE portretas
xaxolai suaktivejo
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių