Quantcast

Vilniuje siautėjo pareigūnai: vienas susimušė bare, kitas mušė žmoną

  • Teksto dydis:

Vilniuje šeštadienį siautėjo vadovybės ir sienos apsaugos pareigūnai – vienas susimušė bare, kitas smurtavo prieš  žmoną.

Policija praneša, kad apie 9 val. 15 min. Etmonų g. bare įvyko konfliktas.

Ne tarnybos metu galimai neblaivus (tikrintis girtumą atsisakė) Vadovybės apsaugos departamento Asmenų apsaugos skyriaus pareigūnas R. J., gimęs 1969 metais, sumušė metais jaunesnį apsaugos darbuotoją.

Apie 19 val. Vydūno g., bute, blaivus Valstybės sienos apsaugos tarnybos Vilniaus pasienio rinktinės Vilniaus oro uosto pasienio užkardos vyresnysis puskarininkis J. Š., gimęs 1975 metais, smurtavo prieš metais vyresnę žmoną.

Vyriškis prie sutuoktinę smurtavo dviejų mažamečių vaikų akivaizdoje. 

Abu įtariamieji buvo uždaryti į areštinę.

Pradėti ikiteisminiais tyrimai.


Šiame straipsnyje: girti pareigūnaimuštynės

NAUJAUSI KOMENTARAI

matomai nekondicinio kontrobandinio pilstuko

matomai  nekondicinio  kontrobandinio pilstuko   portretas
uzveze xoxolu banderos y vilniu ........

kodel

kodel portretas
ziniasklaida niekados neviesina pavardziu ir tautybes galima daryti isvada kad tai musu /globeju nurodymu del politiniu tikslu tai daroma bet paviesinus kiti bijotu tai daryti o gal tai ir yra tikslas daugiau betvarkes uz goz iant esminius ???.........

Čia bare taip girtas buvo

Čia bare taip girtas buvo portretas
o girtam atleistina. O antras buvo blaivus ir uždrožė vyresniai bobai, pagal viską be reikalo vyrai bobų nemuša, matyt reikėjo gerai snukin užduot, matomai boba buvo prisiryjusi girta kaip čebato aulas, tai kaip daugiau tokias pijokes auklėt jeigu ne uždrožt snukin, vyras tai visai negėres buvo, blaivut blaivutėlis, tai ką jam beliko daryt kai pamatė kad ir vėl boba girta. Šitas policininkas teisus, jis nepadarė nusikaltimo.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių