Quantcast

Vilniuje rasta negyva moteris

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Vilniuje rastas negyvos moters kūnas su smurto žymėmis, praneša Policijos departamentas.

Kūnas apie 13 valandą buvo rastas bute Šv. Stepono gatvėje.

Policija aiškinasi įvykio aplinkybes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

"geras" rajonėlis

"geras" rajonėlis portretas
Kaip tik Vilniaus stoties rajonas, kurį Šimašius žada atgaivinti. Kažkada tas rajonas išvis siaubingas buvo, bet pastaruoju metu lyg ir buvo jau apsitvarkęs.

...

... portretas
CHE: "Idiotai, bausme nieko nekeicia, ivykio momentu niekas apie ja negalvoja, 100000 kartu tai irodyta" - gryna tiesa: KAM galvot apie tai ko NEBŪNA?.. O ir - jei jau ir būna galvojama, tai TIK apie tai kad niekas nusikaltimo neišaiškintų. Taip kad - geriau liudininkus iš karto užmušt, nes mirę TYLI (o štai išlikę paskui už slaugą visą gyvenimą reikalauja). Taip kad - nužudymas papildomos bausmės nežada, o štai tikimybė išlikt nedemaskuotam būtent tais tūkstančiais kartų padidėja. O ir toliau: "Bausme atsiranda tik po pasekmiu, ir priezasciu ji nesalina" - tai kad MELAS, tik nereikia aiškint kad nusikaltimai nėra planuojami (na, taip, bausmė atsiranda TIK po DEMASKUOTO nusikaltimo; taip, NORS už VISUS nusikaltimus baudžiama, tos baudos nusikaltimų nešalina, jie visąlaik vyksta - GAL vis tik bausmės per švelnios?.. o JEI liudininkas negyvas, tai ir tikimybė išvengt 'pasekmės' PADIDĖJA). O ir: JEI tokį 'asocialą' nuteisiam mirties bausmė, tai toks daugiau JAU nusikaltimų NEBEDARYS.

Al

Al portretas
Idiotai, bausme nieko nekeicia, ivykio momentu niekas apie ja negalvoja, 100000 kartu tai irodyta. Mentaliteta ir tautos genofonda iskraipe valdzia. Kas bus atsakysiu, bus tik baisiau, sveiko blaivaus proto zmoniu vienetai gali sau leisti gymdyti vaikus. Masiskai dauginasi tik asocialai ir dvasios ubagai. O dalis ju atsirado del to jog prarado interesa vergauti valdziai ir nieko is to netureti, taip ir prasigere, tai nepriklausomos valdzios darbo pasekmes. Bausme atsiranda tik po pasekmiu, ir priezasciu ji nesalina. Silpnaprociai mano jog zmogus sveiko proto budamas ir suvokdamas jog gaus kad ir minimalia bausme darytu spontaniskai nusikaltima. Jeigu komentuojate tai bent minimaliai pasidomekite ta tema, klounu ir taip pilna, bet kad jusu juokai visai nejuokingi, kai deklaruojate juokus kaip tiesa ir patys tuo tikite. Graudu jog pas mus tokia buka tauta beliko
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių