Quantcast

Vilniuje po tiltu įstrigęs vilkikas paralyžiavo eismą

Vienoje judriausių sostinėje Oslo gatvėje pirmadienį spūstį sukėlė po pėsčiųjų tiltu netilpęs vilkikas, vežęs stambių gabaritų plastikinę cisterną.

Kaip BNS informavo Vilniaus policijos atstovas Tomas Bražėnas, pranešimas apie įvykį Lazdynuose gautas 10.51 val., jo metu apgadintas tiltas, krovinys ir du automobiliai.

„Sunkvežimis vežė stambių gabaritų krovinį, turėjo leidimus, tačiau neįvertino aukščio ir krovinys įstrigo. Cisternos viršus važiuojant po tiltu užkabino sąramą ir ji nutrupėjo. Tie betono gabaliukai užkrito ant dviejų automobilių“, – sakė policijos atstovas.

Anot jo, eismas sustabdytas nebuvo, jis vyko viena iš dviejų eismo juostų, tačiau už įvykio vietos susidarė spūstis. Vilkikas su kroviniu buvo patrauktas, kad netrukdytų eismui, šiek tiek po 12 val.

„Spūsčių jokių nėra, bet keletą minučių eismas, matyt, turėjo būt šiek tiek sustabdytas, bet viskas greitai įvyko ir jis dabar turėtų vykti pilnai abiem juostomis“, – teigė T. Bražėnas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

To Anonimas

To Anonimas portretas
Taigi va, privažiuoja avigalvių iš visokių kaimų ir daro ką nori. O vilniečiai paskui kamščiuose stovi per juos. Reikėtų vizas įvesti.

Anonimas

Anonimas portretas
Palaida bala tame Vilniuje. Kas ka nori, ta ir daro...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių