Quantcast

Vilniuje pėsčiųjų perėjoje partrenktas žmogus, vairuotojas pabėgo (ieško liudininkų)

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnai ieško įvykio liudininkų. 

Rugpjūčio 22 d. apie 7 val. 20 min. Vilniuje, J. Baltrušaičio ir Ukmergės g. sankryžoje, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje, nenustatytas automobilis (markė, modelis, valstybinio numerio ženklai nežinomi) partrenkė pėsčiąją ir iš eismo įvykio vietos pasišalino.

Liudytojus, galinčius suteikti informaciją apie iš įvykio vietos pasišalinusį automobilį ar jo vairuotoją, prašoma susisiekti su Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Administracinės veiklos skyriaus Paieškos poskyrio vyresniąja specialiste Rasa Levišauskaite, Mėnulio g. 11, Vilniuje, tel. (8 5) 271 9513, el. paštu rasa.levisauskaite@policija.lt arba paskambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NA NA

NA NA  portretas
o Kaune yra ieškoma ,vairuotoja kuri partrenkė Šančiuose, einantį per perėją, jaunuolį 16 m, yra žinoma ,kad mėgsta mėlyną ,dirbusi savivaldybėje ,o dabar yra , antro vaiko priežiūros, atostogose ,,,,sėkmės, kodėl Kaunadienis slepia ,kas ji yra ,ir buvo bandoma surežisuoti ,kad jaunuolis ,pats nusižudė ,,,,
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių