Quantcast

Vilniuje „Lexus“ apvogtas vos per kelias sekundes

  • Teksto dydis:

Kovo 11 d. Vilniuje įvykdyta žaibiška vagystė. Kelioms minutėms nuo automobilio nuėjęs vairuotojas grįžęs rado išdaužtą jo lango stiklą ir pasigedo viduje buvusios rankinės. Nukentėjusysis prašo padėti surasti ilgapirščius ir žada atsilyginti.

Į portalo redakciją kreipęsis vilnietis pasakojo, kad vagystė įvyko viduryje dienos – apie 14.30 val. Automobiliu „Lexus“ jis atvyko patikrinti, kaip vyksta Balsiuose, Aitvarų g., statomo namo darbai. Palikęs rankinę automobilyje, vairuotojas sugrįžo po kelių minučių. Pasak jo, vaizdo kameros užfiksavo, kad ilgapirščiai automobilio lango stiklą išdaužė ir rankinę pavogė vos per kelias sekundes.

Padarytas nuostolis šiuo metu tikslinamas, tačiau rankinėje buvo ne tik svarbiausi dokumentai, asmens tapatybės kortelė, banko kortelės, automobilio dokumentai, namų raktai, bet ir nemaža pinigų suma. 

Vaizdo kameromis užfiksuotas galimai vagystę įvykdžiusių asmenų automobilis „Volvo“, kurio valstybiniai registracijos numeriai galėtų prasidėti raidėmis HNJ.

Asmenis, galinčius suteikti bet kokios informacijos apie įvykdytą nusikaltimą, prašoma kreiptis į Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato budėtoją tel. (8 5) 271 7600 arba paskambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.


Šiame straipsnyje: Lexusvagystėvagystė Vilniujeskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių