Quantcast

Vilniuje girto vairuotojo mirtinai partrenkta dviratininkė – režisieriaus Š. Barto dukra

  • Teksto dydis:

Naktį iš antradienio į trečiadienį Vilniuje, Antakalnio g., įvyko tragiška avarija, kurioje žuvo jauna moteris. Paaiškėjo, kad ji – žymaus Lietuvos kino režisieriaus Šarūno Barto dukra.

Kaip jau skelbėme, apie 00.25 val. lengvasis automobilis automobilis „Hyundai“ partrenkė ir mirtinai sužalojo dviratininkę.

Žiniasklaidoje buvo pasirodę informacijos, kad atvykę greitosios pagalbos medikai moterį (apie 30 metų amžiaus) dar kurį laiką gaivino, tačiau vėliau buvo konstatuota jos mirtis.

Policijos departamentas pranešė, kad automobilio vairuotojas (gimęs 1985 m.) buvo neblaivus. Į alkotesterį jis pripūtė 1 prom.

Automobilio ir dviratininkės susidūrimas buvo gana stiprus, automobilis smarkiai apgadintas. Vilniaus policija pradėjo ikiteisminį tyrimą ir aiškinasi įvykio aplinkybes.

Kaip trečiadienį pranešė portalas delfi.lt, partrenkta mergina – kino režisieriaus Š. Barto dukra, aktorė Ina Marija Bartaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kopustas.

Kopustas. portretas
Pasiims gerą advokatą ir apibėks Lietuvos Įstatymus Valso Žingsneliu.

Kopustas.

Kopustas. portretas
Nu ir jam nieko nebus, nes cia lietuva ir tokia valdzios tvarka.

Anonimas

Anonimas portretas
pilna tu asilu su tackem,tupi prie baranku ir nenuilstamai pliurpe ir zaidzia su ismaniaisiais,stai nuo cia ir nelaimes,nes zvelgti i kele nera laiko
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių