Quantcast

Policija: „Oze“ veikla atnaujinta, sprogmenų nerasta

Antradienio pavakarę dėl pranešimo apie galbūt padėtą sprogmenį evakuotas prekybos centras „Ozas“ Vilniuje veiklą atnaujino.

Kaip BNS sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Operatyvaus valdymo skyriaus vyriausioji tyrėja Andželika Avgul, pranešimas buvo melagingas. 

„Sprogmenų jokių nerasta. Apie 18 val. žmonės įleisti į parduotuvę, parduotuvė dirba“, – BNS teigė policijos pareigūnė.

„Dabar bus pradėtas ikiteisminis tyrimas. Pareigūnai aiškinsis, iš kokio elektroninio pašto buvo parduotuvėms pranešimai buvo siųsti, bus nustatinėjamas žmogus. Visi vienodo teksto pranešimai į parduotuves buvo siųsti iš to paties pašto“, – tvirtino A. Avgul. 

Kaip pranešė policija antradienio pavakarę pranešimą apie galbūt padėtus sprogmenis gavo ne tik „Ozas“, bet ir dar kelios parduotuvės Vilniuje.

Tokius pat elektroninius laiškus gavo dar Verkiuose esantis prekybos centras „Outlet Park“, „Helios“ Savanorių prospekte, „G9“ Gedimino prospekte, „Panorama“ Saltoniškių gatvėje ir sporto prekių parduotuvė esanti  Vilniaus gatvėje 18. 

„Nieko įtartino neaptikome“, – BNS informavo Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus budėtojas. 

„Pranešimai nepasitvirtino“, – pridūrė pareigūnas.

A. Avgul BNS teigė, kad iš šių penkių parduotuvių žmonės evakuoti nebuvo, parduotuvės uždarytos nebuvo.

„Ten parduotuves tikrino vietinės apsaugos, apsaugos tarnybos, nieko įtartino nerado. Tik „Ozas“ norėjo, kad mes papildomai apžiūrėtume. Gal neturi tiek pajėgų ar pakankamai apsaugos“, – sakė ji.

Kaip BNS sakė Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja, 15.19 val. „Ozo“  administracija gavo elektroninį laišką, jog parduotuvėje padėtas sprogmuo ir jis 17 val. sprogs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip bus sprogmuo niekas nepraneš.Manau neras sprogmens.

Lina

Lina portretas
Pagaut šita isgama ir tokia bauda uždeti už prekybos centro darbo nutraukima kad atsimintu visam gyvenimui.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių