Quantcast

Vilniuje dėl narkotikų platinimo sulaikyti šeši asmenys: pardavinėjo karfentanilį

  • Teksto dydis:

Vilniuje pareigūnai dėl narkotikų platinimo šią savaitę sulaikė šešis asmenis, iš jų paimta apie 65-70 gramų narkotinės medžiagos – karfentanilio.

Kaip penktadienį informavo Vilniaus policija, narkotinės medžiagos minimali rinkos vertė – apie 5 tūkst. eurų.

Kartu paimti, kaip įtariama, nusikalstamu būdu įgyti grynieji pinigai, priemonės narkotinėms medžiagoms sverti bei fasuoti.

Pasak policijos, gegužės 3 dieną Savanorių prospekte buvo sulaikytas neįgalus savarankiškai nevaikštantis romų tautybės asmuo, vykdęs ir organizavęs narkotinių medžiagų platinimą. Kartu su juo sulaikytas ir automobilio vairuotojas, nuolat suteikdavęs pastarajam pavėžėjo paslaugas, už kurias buvo atsiskaitoma narkotinėmis medžiagomis.

Sulaikymo metu pas šiuos asmenis rasta ir paimta apie 35 g galimai narkotinės medžiagos – karfentanilio. Policijos teigimu, iš vieno šios medžiagos gramo platintojai padaro nuo dvylikos iki aštuoniolikos dozių, vadinamų „čekių“, vienos dozės kaina gatvėje – 6 eurai.

Pareigūnams tęsiant veiksmus, gegužės 5 dieną sostinės Riovonių gatvėje buvo sustabdytas lengvasis automobilis, kuriuo važiavo keturi asmenys: trisdešimt dvejų metų amžiaus moteris ir trys vyrai (41-erių, 38-erių ir 29-erių metų amžiaus).

 

 

Sulaikymo metu vienas jų, norėdamas sunaikinti narkotines medžiagas, bandė jas praryti, tačiau pareigūnams skubiai sureagavus, to padaryti nepavyko.

Vienas iš sulaikytųjų yra romų tautybės asmuo iš Elektrėnų. Asmens apžiūros metu rasta apie 10 g narkotinės medžiagos, o kratos jo gyvenamojoje vietoje metu rasta ir paimta apie 25-30 g narkotinės medžiagos bei, kaip įtariama, šaunamasis ginklas.

Priemonių metu iš viso sulaikyti šeši asmenys, trims jų pareikšti įtarimai dėl neteisėto narkotinių ar psichotropinių medžiagų gaminimo, perdirbimo, laikymo ir gabenimo turint tikslą jas parduoti. Už tai gresianti bausmė – bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ve

ve portretas
Vos ne visa nelaisvės frakcija

senis

senis portretas
nejuokinkit ,kai tuo metu seime laisvės partija prakišinėja įstatymus dėl narkotiku legalizavimo.

O,dekui!

O,dekui! portretas
Zinosiu,kaip vadinasi.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių