Quantcast

Baisus įvykis sostinės centre: automobilis numušė vežimėlį su jame buvusiu kūdikiu

  • Teksto dydis:

Vilniuje, miesto cente, pirmadienį automobilis partrenkė vežimėlį su kūdikiu.

Kaip pranešė Bendrasis pagalbos centras (BPC), 14 val. 32 min. Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas, kad Konstitucijos prospekte, pėsčiųjų perėjoje šalia Nacionalinės dailės galerijos, automobilis „Volvo“ partrenkė vežimėlį su kūdikiu.

Kartu buvusi mama nenukentėjo.

„Mama su kūdikiu ėjo per perėją degant žaliam šviesoforo signalui, vairuotojas, sukdamas į dešinę nepastebėjo, apakino saulė ir kliudė vežimą. Medikai išvežė apžiūrai į ligoninę“, – BNS sakė Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja.

Vėliau ji patvirtino, kad automobilį „Volvo“ vairavo 1973 metais gimęs vyras, jis buvo blaivus, automobilio greitis buvo nedidelis. 20-ies dienų kūdikis buvo išvežtas į ligoninę apžiūrai, pirminiais duomenimis, rimtų sužalojimų nenustatyta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Beata

Beata portretas
Vairuotojas yra atsakingas už savo veiksmus kelyje..ar su saulės akiniais, ar be jų, jis privalo įsitikinti, kad važiuojamoje dalyje nėra žmonių, jis juk posukį darė ne 50km/val greičiu. Juk visvien mažinam greitį prieš pasukdami, tai reiškia TURĖJO sustabdyt ir nebūtų kliudęs. Pasirodo, net ir degant žaliai šveisai, net per perėją, visvien nėra saugu eiti. Turėtų būti griežtesnės baudos, tada išmoktų tokie ereliai vairuoti. Taip, kaip skandinavijoje, sodinti į kalĕjimą, o vėliau perlaikymas vairuotojo teisių.

vairuotojas

vairuotojas portretas
teko susidurt su atveju kai mama noredama pereiti gatve iskiso vezimeli i vaziuojamaja dali. Buna ir tevu nezinia ka ir kuo galvojanciu. masina juk ne taip greit sustoja kaip kad vezimelis islenda i vaziuojama dali...

7

7 portretas
Antraštės pavadinimą kūrusiam autoriui reikia skubiai gydytis nervus, nes tekste paskaičius įvykio metų vežimėlis su vaiku tik kliudytas.
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių