Quantcast

Vilniečiai įtariami narkotikų platinimu Elektrėnuose

  • Teksto dydis:

Elektrėnų policijos komisariato pareigūnai, turėdami informacijos apie narkotinių medžiagų platinimą Elektrėnuose, po intensyvaus tyrimo sulaikė tris sostinės gyventojus.

Kaip skelbia policija, spalio 19 dieną pareigūnai Vilniuje sulaikė 34-erių, 38-erių ir 39-erių metų sostinės gyventojus, pas juos rado, įtariama, narkotinių ar psichotropinių medžiagų.

Sulaikytieji anksčiau teisti už neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis, jų platinimą sukčiavimą, vagystes.

Visiems trims pareikšti įtarimai dėl neteisėto narkotinių ar psichotropinių  medžiagų įgijo, turint jas parduoti ar kitaip platinti.

Įtariamiesiems gresia areštas arba laisvės atėmimas nuo penkerių iki aštuonerių metų.

Du įtariamieji suimti, trečiajam paskirtas rašytinis pasižadėjimas neišvykti, dokumentų paėmimas bei periodinis registravimasis policijos įstaigoje.

Elektrėnų policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Vilniaus apygardos prokuratūros Vilniaus apylinkės prokuratūros 6-asis skyrius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vagiu -biznis

vagiu -biznis portretas
Oko stebetis,jug vilniuje lietuviu skaityk nebera,ten vien kitatauciai laksto,ir ko jus norit,jiens tik isnaudoti lietuvius,o mes turim juos islaukyti,kur matyta simasius milijonus medziams isleidzia ,kai tuo tarpu mes turime medelynu daug,bet gi reikia pinigus praplauti,nes lietuviai liurbiai ,galima juos isnaudoti kaip avinus,jie visvien tyles jei ir kelnes paskutines numausi,KOKTU i jus ziureti,dvasios ubagai,priekyje SIMASIUS

Anonimas

Anonimas portretas
Raso apie Elektrenu stribus o rodo Chohliandijos nuotrauka.. Maziau narkotiku naudokit lietuviski dolbajobai.

Wilno dla litwinuv

Wilno dla litwinuv portretas
Siūlai "Grigiškių popieriui" pradėti gaminti tualetinį popierių su mėlynai geltonu įpakavimu.Bus labai geras paprastų Lietuvos žmonių atsakas į perdėtą vyriausybės lindimą į Xoxlandijos užpakalį."Ура", товарищи!
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių