Quantcast

Vilniaus tabore išaiškinti šeši su narkotikų platinimu susiję nusikaltimai

  • Teksto dydis:

Savaitgalį per reidus Vilniaus tabore ir miesto centre išaiškinti šeši su narkotikų platinimu susiję nusikaltimai, pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

„Sprendžiant iš mieste randamų ir paimamų narkotikų, pastebima, kad prieš savaitgalį daugiau prekiaujama „pasilinksminimo“ narkotikais - kanapėmis, kokainu. Tabore ir toliau nuolat randama heroino, nors po anksčiau vykdytų policinių operacijų ir paimtų nemažų narkotikų kiekių, jų platinimo mastai tabore yra gerokai sumažėję. Neatmestina galimybė, kad taip yra ir dėl taboro gyventojų gebėjimo prisitaikyti prie griežtos policinės kontrolės. Narkotikai gali būti daug kruopščiau slepiami užkasant juos kiemuose ar miškuose, visaip vengiama būti sulaikytiems su didesniu narkotikų kiekiu, kurio praradimas pardavėjui yra ir didelis finansinis nuostolis, ir gresia griežtesne teisine atsakomybe“, - rašoma policijos pranešime.

Policijos pareigūnai patikrino per 100 asmenų ir sulaikė šešis ieškomus asmenis. Dar 25 asmenys pristatyti į Priklausomybės ligų centrą. Įtarimai neteisėtomis veikomis pateikti 11 asmenų, dalis jų sulaikyti ar suimti.

Per patikrinimus rasta apie 10 gramų kokaino, kanapių ir jų dalių, daugiau nei 100 dozių heroino, įrankiai ir priemonės narkotikams vartoti. Taip pat aptiktą vogtų daiktų, skirtų išmainyti į narkotikus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Юрий

Юрий portretas
В Клайпеде около магазина Юодкранте _Максима уже лет дватцать цыгане продают сигареты ,и сегодны 3-5 цыганок предлагают контробандные сигареты. И о чем может идти речь ? О этих цыганях писали не раз в газетах, рейды ,пикеты а они как стояли так и стоят каждый день ......

www

www portretas
cigonai naudojasi mazatauciu privilegijom irjiems istatymai negalioja/do lampocki/ o valdzia bijo triuksmo ir juos toleruoja reikia viena syki sulyginti nes jei bus lietuvis tai uz menkiausia KLAIDA KENTES
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių