Quantcast

Vilniaus regione rasta nelegalių cigarečių ir alkoholio už 55 tūkst. eurų: sulaikyti du asmenys

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskrityje rasta 55 tūkst. eurų vertės nelegalių cigarečių ir alkoholio, sulaikyti du įtariamieji.

Kaip pranešė Vilniaus apskrities policija, cigaretėmis ir alkoholiu disponavę asmenys buvo sulaikyti trečiadienį Vilniaus mieste ir rajone. Taip pat buvo atlikta trylika kratų Ukmergės regione veikusiuose nelegalios prekybos taškuose.

Iš viso kratų metu surasta daugiau kaip 15 tūkst. pakelių cigarečių, aparatas naminei degtinei gaminti, 200 litrų raugo ir 27 litrai jau pagamintos naminės degtinės. Taip pat rasta 258 litrai alkoholinių gėrimų, nepažymėtų lietuviškomis banderolėmis ir 7,9 tūkst. eurų grynųjų.

„Teisėsaugos pareigūnų pastangomis į šešėlinę rinką nepateko didelis cigarečių ir alkoholio kiekis, kurį realizavę šią nusikalstamą veiką organizavę ir vykdę asmenys būtų gavę dideles neteisėtas pajamas“, – rašoma policijos pranešime.

Sulaikytųjų atžvilgiu atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis, jį atlieka Kriminalinės policijos ekonominių nusikaltimų tyrimo valdyba, tyrimui vadovauja Vilniaus apygardos prokuratūros Antrojo baudžiamojo persekiojimo skyrius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių