Quantcast

Vilniaus rajone aptiktas neteisėtas sąvartynas, žala gamtai – milijoninė

  • Teksto dydis:

Vilniaus rajone, Vėliučionių kaime, aplinkosaugininkai aptiko neteisėtą atliekų sąvartyną, dėl jo žala aplinkai gali viršyti 1,4 mln. eurų.

Kaip pirmadienį pranešė Aplinkos apsaugos departamentas (AAD), aplinkosaugininkams pradėjus tyrimą nustatyta, kad teritorijoje atliekos viršija 1000 kubinių metrų, taip pat paimtas savivartis, kuriuo jos buvo vežamos. Bus sprendžiama dėl jo konfiskavimo.

Ši suma gali keistis atliekant tolimesnį tyrimą.

Išanalizavus surinktą medžiagą ir atlikus patikrinimą, buvo nustatyta, kad atliekų apdorojimo veikla vykdoma neturint leidimų.

Skrydis žvalgant Vilniaus rajono apylinkes surengtas aplinkosaugininkams bendradarbiaujant su Lietuvos kariuomenės Karinėmis oro pajėgomis.

AAD pareigūnai iš neteisėtų šiukšlių vežėjų ar tvarkytojų per šiuos metus yra paėmę šešias transporto priemones: penkias Vilniaus mieste ir rajone, vieną Ukmergės rajone.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Va taip

Va taip portretas
Tai kur tie aplinkosaugininkai buvo anksčiau jei tik dabar pastebėjo šį sąvartyną.

tarsa nieko bendra su mentalitetu neturi...

tarsa nieko bendra su mentalitetu neturi...  portretas
cia biznis ir nieko asmenisko.... giventojai viska perka i viska iskaityti akcizai ir pvma uz viska sumoketa ir mokesciai uz veikla uz transporta issireikalauti iki paskutinio cento... medziagos gyventoju rankomis nemokamai isrusiuotos paruostos antriniam perdirbimuj ir pardavimuj...beveik grynus pinigus pateikiams a zaliuju dglusai ir siuksliu mafija sako davai abonementa susimoket... uz kekviena priduodama kilograma po belekiek euru... a jei nemokesi bauda arestas konfiskacija ir kalejimas... neapsikente siukslininku mafijos ir vezam i miska... ir toliau vesim ir nieko cia asmenisko tiesiog biznis...nenorit gyvent kaip zmones gyvenkim kaip vakaru koloniju laukiniai tebunie abonementas mokestis, leidimas , licenzija, bauda, konfiskacija draudimas

tie lenkai

tie lenkai portretas
Kur gyvena ten ir š...ka
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių