Quantcast

Vilniaus policijos pareigūnai padėjo į ligoninę nugabenti sužeistą vaiką

  • Teksto dydis:

Penktadienį Vilniaus policijos pareigūnai padėjo į ligoninę pristatyti sąmonės netekusį kelių metų berniuką, ant kurio užgriuvo televizorius.

Kaip pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, 11.15 val. Kelių policijos pareigūnai kelyje Vilnius – Lyda pastebėjo automobilį „Mercedes-Benz“, kuris, įjungta avarine šviesos signalizacija, važiavo pažeidinėdamas kelių eismo taisykles, lenkdamas draudžiamoje vietoje ir viršydamas greitį.

Pareigūnai automobilį pasivijo ir sustabdė, tuomet iš automobilio iššokęs vyras ėmė šaukti, kad viduje yra vaikas be sąmonės, ant kurio užgriuvo televizorius. Iš automobilio taip pat išlipo moteris su mažamečiu ant rankų.

Pareigūnai motiną su vaiku pasodino į tarnybinį automobilį, bendraujat su motina ji paaiškino, kad Liepkalnio gatvėje, prie prekybos centro „Maxima“ jų turi laukti greitosios pagalbos ekipažas, kurį iškvietė iš karto po įvykusios nelaimės.

Privažiavus nurodytą vietą, greitosios pagalbos automobilio nebuvo, todėl priimtas sprendimas mažametį vežti tiesiai į artimiausiai esančias Antakalnio klinikas, priėmimo skyrių.

Apie tai informuoti policijos budėtojai, kurie toliau bendravo su medikais. Privažiavus prie klinikų, vaikas atgavo sąmonę, jis buvo perduotas į medikų rankas.

Moteris pareigūnams paaiškino, kad nelaimė įvyko Vilniaus rajone esančiame viešbutyje. Ji kambaryje krovėsi daiktus, o mažametis vaikas žaidė šalia. Staiga atsisukusi ir išgirdusi smūgį jį pamatė, kad ant jos 2013 metais gimusio sūnaus užgriuvo televizorius. Vaikas prarado sąmonę, ji apie tai pranešė vyrui, paskambino į Bendrąjį pagalbos centrą, o kad negaištų laiko, greitai įsėdo į automobilį bei judėjo greitosios pagalbos link, kol juos sustabdė policija.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių