Quantcast

Sostinės policija buvo sukelta ant kojų: šaulys pasidavė pats

  • Teksto dydis:

Vilniuje, Naujosios Vilnios rajone, penktadienį trauminiu ginklu sužeistas vyras. Jo užpuolikas pabėgo ir dabar yra ieškomas.

10.28 val. į Bendrąjį pagalbos centrą telefonu kreipėsi 43 metų vyras. Jis pranešė, kad Genių gatvėje, ties 23-iuoju pastatu kilo konfliktas tarp jo ir jam iš matymo pažįstamo vyro. Jo vardą ir pavardę nukentėjusysis pasakė policijos pareigūnams.

Konflikto metu vyras pradėjo šaudyti į nukentėjusįjį – nustatyta, kad padarytos dvi žaizdos juosmens srityje ir šešios – kairės rankos delne.

„Šiuo metu turimais duomenimis, buvo šaudoma iš nekovinio ginklo, tikriausiai trauminio“, – skelbia policija.

Po konflikto nukentėjęs vyras pats nuėjo prie poliklinikos pastato, kur pasitiko atvykstančius greitosios medikus ir policijos pareigūnus.

Nukentėjusysis nuvežtas į Respublikinę universitetinę ligoninę.

Šaudęs asmuo po konflikto pabėgo, jo intensyviai ieškojo policija.

Apie 12 val. šaudęs asmuo pats atvyko į Vilniaus apskr. VPK Vilniaus m. 4-ąjį policijos komisariatą, yra sulaikytas; pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Dabar turimais duomenimis buvo šaudyta šratais, iššaunamais iš pneumatinio ginklo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to anonimas

to anonimas portretas
tai yvairiu uztaisu yra duju,stai pipirinis...maza nepasirodys... o guminiais,tai tik keliu rusiu galingesni,bet striukes neprasaus,o sratinis rimtesnis tas kuris su leidimais...

Anonimas

Anonimas portretas
Labai patinka kai LR dujinį pistoletą kuris tinka tik uodams baidyti prilygina ( iskaitant BK ) koviniam ginklui o gumaspjaudi kuris (atitinkamo galingumo Lietuvoje uždrausto) šonkaulius laužo ir skerdiena 10 cm kiaurai pereina tik nekoviniam trauminiam....

rrr

rrr portretas
senai reikejo uzdraust prekiaut tais pniaumatiniais ginklais,ar bent i kategorija savigynos ytraukt,kad perkant butu reikalaujama leidimo jiems ysigyti, o tai prisiperka ten tokie...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių