Quantcast

Vilniaus oro uoste sulaikytas siras su suklastotu čekišku dokumentu

  • Teksto dydis:

Vilniaus oro uoste sekmadienį sulaikytas siras su, įtariama, suklastotu čekišku dokumentu, pirmadienį pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Oro uoste dirbę VSAT pareigūnai pasirinktinai patikrino reisu iš Atėnų atvykusių kelių asmenų dokumentus.

Vieno keleivio pateikta Čekijos asmens tapatybės kortelė pasieniečiams sukėlė įtarimų, tad dokumentą nuspręsta patikrinti specialia įranga. Netrukus paaiškėjo, kad tai gali būti klastotė.

Užsienietis pasieniečiams prisistatė 36-erių Sirijos piliečiu. Vyro tapatybė šiuo metu tikslinama.

Dėl dokumento suklastojimo ir disponavimo suklastotu dokumentu pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tokį nusikaltimą sulaikytajam gresia areštas arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.

Pirmadienį priešpiet užsienietį apklausė tyrimą vykdantys Vilniaus rinktinės pasieniečiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pitti gerardo

pitti gerardo portretas
Aš gavau 30 000 eurų paskolą iš ponia ROSA BORRIELLO, kuri padėjo man šypsotis jai, kad galiu atlikti savo namo užbaigimą ir ji taip pat tarnauja daugeliui mano kolegų daugiau Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su juo el. Pašto adresu: borriello.rosa108@gmail.com

A NIAAAAAAA?

A NIAAAAAAA? portretas
Įrašai pase - KOMERCINE „abėcėle”? Galima pagalvoti, jog su tokiais šimtais į Lietuvą ar tranzitu per ją nekursuoja! :) Ar užmiršome Kauno „studentus” su „tikrais” pasais. O notarams kiek tokių pasitaiko - kai vakar atėjo su vienu pasu, o po savaitės jau vėl kažkokį biznį daro, tik jau kitu pasu, kitu vardu. 2K žino, ką siūlo! Kapitalinis vIArslas ir BVP geras. Tiesa - šešėlio BVP.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių