Quantcast

Vilniaus „Akropolyje“ – speciali pareigūnų operacija, yra sulaikytų asmenų

  • Teksto dydis:

Trečiadienį portalo skaitytojai informavo, kad į Vilniuje esantį prekybos ir pramogų centrą „Akropolis“ sulėkė gausios policijos pareigūnų pajėgos.

Anot liudininkų, apie 11 valandą prie prekybos centro sulėkė mažiausiai dešimt policijos pareigūnų automobilių.

Vilniaus policijos atstovė po vidurdienio teigė, kad iš įvairių banko bankomatų netikromis kortelėmis buvo bandoma nuimti pinigus.

Pranešimą pareigūnai gavo iš bendrovės „Worldline Lietuva“.

Policijos atstovė teigė, kad buvo sulaikyti trys užsienio piliečiai. Kol kas nėra aišku, ar vyrams iš bankomatų pavyko nuimti pinigų. 

Sulaikytų asmenų tapatybę kaip ir kitas įvykio aplinkybes policijos pareigūnai dar nustatinėja. Policijos pareigūnai dar dirba įvykio vietoje.

Iš pradžių buvo nekalbūs

Vilniaus policijos atstovas portalui diena.lt apie 11 val. teigė, kad prekybos ir pramogų centre vykdoma speciali policijos operacija. „Daugiau detalių atskleisti negalime“, – teigė policijos atstovas.

Pašnekovas tikino, kad prekybos centre nukentėjusių žmonių nėra. 

Paslaptingas tuomet išliko ir Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis. „Žmonės gali būti ramūs, nieko baisaus čia nevyksta“, – sakė R. Matonis, daugiau detalių neatskleidęs.

„Tai yra susiję su vagyste, tačiau plačiau komentuoti negaliu“, – teigė telefonu atsiliepusi prekybos ir pramogų centro „Akropolis“ atstovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
LT sparčiai didėja nusikalstamumas - reikia skubiai Skvernelį atgal į policiją grąžinti....

Anonimas

Anonimas portretas
Matit mentams 99 procentai akcija skudurams!:-)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių