Quantcast

Vienas automobilis įkrito į Vilnelę, kitas – į tvenkinį

  • Teksto dydis:

Vilniuje, kaip įtariama, neblaivaus vairuotojo automobilis įvažiavo į Vilnelę. Šalčininkų rajone, jaunimo pamėgtoje vietoje, rastas į tvenkinį įvažiavęs automobilis.

Sekmadienį Vilniuje apie 13.19 val. Drujos ir Manufaktūrų gatvių sankryžoje, esant šlapiai kelio dangai ir lyjant, tiesiame ruože nuo kelio nuvažiavo ir į Vilnelės upę įkrito automobilis BMW 530D, pranešė policija.

Nukentėjo 27 metų vairuotojas. Pirminiais duomenimis, vyras tikrintis blaivumą atsisakė. Pagal galiojančią tvarką, atsisakymas pasitikrinti prilyginamas vairavimui neblaiviam.

Tuo metu Gintaro Žagunio užkardos pasieniečiai Šalčininkų rajone aptiko į Poškonių kaime esantį tvenkinį įvažiavusį automobilį „Volkswagen Passat“.

Šeštadienį užkardos pareigūnų ekipažas vyko į patruliavimą pasienyje su Baltarusija. Važiuodami pro Šalčininkų rajono Poškonių kaime esantį tvenkinį, pasieniečiai pastebėjo į jį įvažiavusį automobilį  „Volkswagen Passat“. Aplinkui žmonių nebuvo.

Ant šlaito šalia tvenkinio yra poilsiavietė, nuo kurios iki vandens – apie 20 metrų. Ši vieta yra pamėgta vietinio jaunimo.

Pasieniečiai iškvietė ugniagesius gelbėtojus, aplinkosaugininkus ir policiją. Po kiek laiko į incidento vietą automobilio pasiimti atėjo 28-erių Šalčininkų rajono gyventojas.

Ugniagesiai gelbėtojai ištempė mašiną iš vandens, o vairuotoju prisistatęs asmuo turėjo aiškintis su aplinkosaugininkais dėl galimos gamtai padarytos žalos. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių