Quantcast

Varškės sūrelius nugvelbęs vyras spruko į gatvę ir atsitrenkė į automobilį: prireikė medikų

  • Teksto dydis:

Pirmadienio rytą Vilniuje iš parduotuvės nuo apsaugos darbuotojo sprukęs vyras atsitrenkė į automobilį. Varškės sūrelius nugvelbęs vyras susižalojo, apgadinta ir transporto priemonė.

Policija pranešimo apie incidentą Antakalnio gatvėje sulaukė 11.08 val. 

„Pirminiais duomenimis, iš parduotuvės „Iki“ per gatvę bėgo apsivogęs asmuo ir atsitrenkė į pranešėjo automobilį „Toyota RAV4“. Apsivogusį asmenį išsivedė prekybos centro apsaugos darbuotojas“, – portalui diena.lt pasakojo Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialistė Loreta Kairienė.

Anot policijos atstovės, į automobilį atsitrenkęs 26-erių vyras nulaužė mašinos dešinės pusės vaizdo veidrodėlį, šiek tiek apgadino priekines transporto priemonės dureles. 

Vėliau, apie 11.11 val., policija sulaukė pranešimo ir iš parduotuvės darbuotojų. 

„Pranešta, kad parduotuvėje apsivogęs asmuo bandė pasprukti, o bėgdamas trenkėsi į automobilį. Jis nulaužė automobilio veidrodėlį, susižalojo galvą, –  pranešė apsaugos darbuotojas. – Buvo pavogti šeši varškės sūreliai. Sulaikytasis paaiškinti nieko negalėjo.“

26-erių vyro blaivumas buvo patikrintas alkotesteriu – girtumas neužfiksuotas. 

Medikai traumą patyrusį vyrą išsivežė į ligoninę. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

RETORINIS KLAUSIMAS

RETORINIS KLAUSIMAS portretas
KUR DINGO MILIJONAI SURINKTI IŠ LIETUVOS ŽMONIŲ RADARAMS PIRKTI. JIE TAIP UKRAINOS NEPASIEKĖ. GAL ŽYDO OHMANO KIŠENĖJE ???TOLIAU DURNELIAI AUKOKIT PINIGUS SUKČIIAMS VIETOJ PARAMOS SAVO BADAUJANTIEMS ŽMONĖMS.....

Anonimas

Anonimas portretas
GEROVĖS VALSTYBĖ RENKA PINIGUS RADARAMS KURIE NIEKAIP NEPASIEKIA UKRAINOS....NEPRRHHHHHDALI KAIP SAKO ŽYDAS OHMANAS...

...

... portretas
gal koks ukrainietis nešė savo alkaniems vaikučiams
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių