Quantcast

Vagystės iš automobilių nepamoko vilniečių

Praėjusią parą Vilniaus mieste policija užfiksavo 12 nusikaltimų, sulaikė keturis neblaivius vairuotojus ir ramino dešimt šeiminių ginčų. Netrūko ir vagysčių iš automobilių, kurios vis dar nepamoko vairuotojų, kad mašinoje neverta palikti brangių daiktų.

Antradienio ryte, apie 7 val., netoli restorano Seinų gatvėje, nepažįstamas vaikinas su dviem merginomis, panaudojęs fizinį smurtą, atėmė iš devyniolikmečio V. N. mobiliojo ryšio telefoną. Merginas ir vaikiną, įtariamus padarius nusikaltimą, sulaikė policija.

Tuo pačiu metu Lentvario Kęstučio gatvėje įsikūrusios uždarosios akcinės bendrovės darbuotojas pastebėjo, kad išlaužtas bendrovės garažas, iš kurio pavogti elektros laidai bei kabeliai. Nuostolis -  25 tūkst. litų.

Nerami naktis buvo ir automobilių savininkams. Apie 1 val. nakties dvidešimt dviejų metų vyras Ž. R.  pareiškė, kad iš Viršuliškių gatvėje palikto automobilio  ,,VW Passat", išdaužus priekinį vairuotojo pusės priekinį langą, pavogta magnetola, mobiliojo ryšio telefonas,  fotoaparatas ir pinigai. Nuostolį vyriškis įvertino daugiau nei 6 tūkst. litų.

Vilniaus rajone, Juodšilių kaime, atrakinęs kieme stovėjusį automobilį „VW Golf“ žmogus pasigedo  automagnetolos, dviejų perforatorių, akumuliatorinio gręžtuvo ir kitų įrankių. Patirtus nuostolius pilietis įvertino daugiau nei 5 tūkst. litų.


Šiame straipsnyje: nusikaltimai vilniujevagystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių