Quantcast

Vagys naktį dalimis išrinko dar vieną BMW: pirštu beda į neužsidarančius aikštelės vartus

  • Teksto dydis:

Sostinėje, požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje, vagys naktį dalimis išrinko dar vieną BMW markės automobilį. Gyventojai pirštais rodo į metus neveikiančius parkavimo aikštelės vartus ir sako, kad saugumo čia nė su žiburiu nerasi. LNK reportaže pakalbinta automobilio savininkė piktinasi ir namo bendruomenės abejingumu.

Vienoje Sostinės daugiabučių stovėjimo aikštelėje pasidarbavo nusikaltėliai. Šioje aikštelėje, kurioje, žmonių teigimu, jau metai neužsidaro vartai, buvo dalimis ištrinktas automobilis. Išardyti BMW markės žibintai ir kiti priekinės automobilio dalies elementai, išdaužtas vairuotojo šoninis langas.

Apiplėšto automobilio šeimininkę pakalbino LNK žurnalistas Paulius Skučas.

– Aš manau, pagrindinis tikslas buvo žibinai. Automobilis čia stovėjo nuo vakaro. Ryte gavau žinutę iš mūsų namo bendruomenės. Kiek žinoma, viskas įvyko naktį, iki 8 val. ryto negavome jokio perspėjimo.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

– Kaip galvojate, per kiek laiko vagys taip galėjo išrinkti automobilį?

– Neįsivaizduoju, čia pirmas kartas. Tačiau darbavosi vyrai labai atsargiai ir žinojo, ko reikia, nes iš salono niekas nepavogta.

– Kokia žala padaryta?

– Kiek gali kainuoti automobilio remontas aš neturiu supratimo.

– Tokių atvejų yra buvę ir Vilniuje, ir kituose miestuose. Kaip jūs galvojate, čia veikė organizuota grupė?

– Tokie dalykai daromi pagal užsakymą arba įmonių, kurios prekiauja detalėmis, arba po autoįvykio gali būti gautas užsakymas iš autoserviso. Čia tiesiog mano spėlionės, negaliu tiksliai pasakyti, nesu ekspertė.

Aplaidumą matau tame, kad šitoje aikštelėje nebuvo nei vienos vaizdo kameros.

– Ar yra tikimybė operatyviai sugauti nusikaltėlius?

– Manau, kad mes niekuomet nesilauksime atsakymo. Aplaidumą matau tame, kad šitoje aikštelėje nebuvo nei vienos vaizdo kameros. Nukentėjome mes, aš manau, ir kiti kaimynai gali nukentėti ne tik mūsų name, bet ir aplink.

– Akivaizdu, kad nusikaltėliai galėjo čia patekti tik vienu būdu – per vartus. Ar jie užsidaro?

– Šitie vartai neužsidaro jau metus, o galbūt ir daugiau. Jie yra sugadinti ir namo bendruomenė neturi noro jų taisyti savo lėšomis. Manoma, kad tai yra statytojo brokas ir dėl to vyksta ginčai. Viską būtų galima sutvarkyti per mėnesį, jei žmonės susiburtų, skirtų po 50 Eur nuo kiekvieno buto ar parkavimo vietos ir neturėtume tokių bėdų. Taip pat, jei būtų įrengta bent keletas vaizdo kamerų, mes galėtume žinoti, kas įeina, kas išeina, kas yra išnešama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Blinda

Blinda portretas
Pamenu,Brazausko žentui pavogė auto...- tuoj pat rado....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių