Quantcast

Vagių taikiniu tapo BMW: nugvelbė menkaverčius daiktus, o vertingus paliko

Asmeniniu automobiliu ketvirtadienio rytą į darbą ketinęs vykti vilnietis Deimantas rado transporto priemonę iškultu stiklu. Vyras pasakojo, jog piktadariai ne tik atliko minėtus vandališkus veiksmus, bet ir pasisavino kai kuriuos daiktus. Tirti įvykį ėmėsi pareigūnai, tačiau vilnietis nepraranda vilties – tikisi rasti liudininkus.

Suknežintas ir apvogtas lengvasis automobilis BMW rastas Fabijoniškių mikrorajone, L. Giros gatvėje, netoli 80 numeriu pažymėto namo, kur Deimantas sako palikęs jį stovėti dar šiąnakt, kai apie 1 val. nakties parvyko iš darbo.

„Pastačiau automobilį už namo, kur stovėjo ir kitų vairuotojų transporto priemonės. Nežinau, kodėl vagys pasirinko būtent mano automobilį, nes šiame mikrorajone aš negyvenu. Tačiau apie 7 val. ryto ketinau važiuoti į darbą, kai priėjęs pamačiau, kas įvykdyta. Tamsintas galinis stiklas iškultas ir išmestas netoliese esančiame miškelyje. Taip pat dingo kuprinė su asmeniniais daiktais“, – portalui pasakojo Deimantas.

Nežinau, kodėl vagys pasirinko būtent mano automobilį, nes šiame mikrorajone aš negyvenu.

Vilnietis stebėjosi, jog ilgapirščiai pasirinko išdaužti būtent galinį jo transporto priemonės stiklą, nes ant priekinės sėdynės esą buvo palikti kur kas vertingesni daiktai. Tačiau jie nedingo. „Gal naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį L. Giros 80 namo gyventojai girdėjo veikiant automobilio signalizaciją ar tapo įvykio liudininkais?“, – viliasi jis.

Pasak Deimanto, pareigūnai nuo išdaužto stiklo paėmė pirštų antspaudų žymes. Įvykis bus tiriamas. Patirtas nuostolis siekia apie 550 eurų.

Apie pranešimą, gautą rugsėjo 12 d., 07.23 val., portalui patvirtino ir Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Komunikacijos poskyrio vadovė Julija Samorokovskaja. Jos teigimu, pareigūnams pranešta, kad išdaužtas L. Giros gatvėje, namo kieme, stovėjusio automobilio BMW galinis stiklas ir pavogta kuprinė, kurioje buvo asmeniniai daiktai. Šiuo metu atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zz

zz portretas
darboholikas, 1 nakties gryzta, ryte 7 vel dirbt

Petras

Petras portretas
Tai jau ir Vilnių, prijungė?

Tai gal

Tai gal  portretas
tie menkaverčiai labai gražiai blizgėjo? :)
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių