Quantcast

Su cigaretėmis užkluptas Vilniaus rajono gyventojas policininkus pjudė šunimi

  • Teksto dydis:

Namuose didelį kiekį cigarečių laikęs Vilniaus rajono gyventojas policininkus bandė užpjudyti šunimi, o rūkalus per tvorą permesti į kaimyno kiemą.

Šalčininkų rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai, turėdami teismo sankciją atlikti procesinius veiksmus, antradienį bandė įeiti į Vilniaus rajono, Avižienių seniūnijos gyventojo 44 metų E.J. namus.

Pasak policijos pranešimo, pareigūnams prisistačius ir parodžius tarnybinius pažymėjimus, vyriškis elgėsi agresyviai, prisistatė svetimu vardu, kategoriškai atsisakė įsileisti į kiemo vidų ir pririšti šunį, kuris bėgiojo kieme. Po to nubėgo į namus ir užsirakino. Šalčininkų kriminalistams teko į pagalbą kviestis Vilniaus rajono policijos komisariato pareigūnus.

Stovėdami prie vartų, policininkai išgirdo trenksmus, sklindančius iš kitos pusės namo, o nuėję pamatė, kad vyriškis mėto per tvorą į kaimynų kiemą kartonines dėžes, kaip vėliau paaiškėjo, su cigaretėmis "West", "Marlboro", "Winston".

Atvykus papildomoms policijos pajėgoms, vyriškis ir toliau atsisakė vykdyti teisėtus policijos pareigūnų reikalavimus. Tačiau vėliau vis tik sutikęs su pareigūnų reikalavimais įsileisti, buvo agresyvus ir įžeidinėjo pareigūnus, iš kito kambario išleido šunį. Šuo, vykdydamas šeimininko komandą, bandė įkasti pareigūnui. E.J. pamatęs, kad pareigūnas pasiruošė panaudoti šaunamąjį ginklą prieš šunį, jį sutramdė ir uždarė kitame kambaryje. Visa tai stebėjo kviestiniai.

Policijos komisariate dėl pasipriešinimo teisėtiems policijos pareigūnų reikalavimams E.J. atžvilgiu pradėta administracinė teisena. Jam gresia bauda iki 300 litų arba administracinis areštą iki 30 parų.

Pas vyrą buvo rasti 3979 pakeliai, kurių muitinė vertė, įskaitant privalomus sumokėti mokesčius – 30181 litai cigarečių be Lietuvos banderolių.

Dėl neteisėto akcizais apmokestinamų prekių laikymo pradėta administracinė teisena, už šį pažeidimą numatyta nuo 10 iki 20 tūkst. litų bauda su prekių konfiskavimu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gerai

gerai portretas
juk lietuvoj nera teises.kaip garliavoj siautejo ginkluotos pajegos pries taikius zmones,tai kas cia tas suo

vidma to ir

vidma to ir  portretas
Tik is yprocio cia uzsuku pradejau lankit delfi .Tikrai bordakas

ir

ir portretas
aplamai kazkoki bardaka padare is diena lt puslapio :D nieko neina rast! anksciau budavo ateini i LIETUVA ar KRIMINALAI, paspaudi ir ismeta visa eile su naujienom, o dabar jovalas kaip turi but :D eisiu delfi skaityt o diena mesiu per borta!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių