Quantcast

Trakų rajone „CityBee“ užlėkė ant stotelės ir apvirto ant šono

  • Teksto dydis:

Trakų rajone autobusų stotelėje ant šono vertėsi „CityBee“ automobilis. Vairuotoją gelbėjo avarijos liudytojais tapę žmonės. Vyrą iš apvirtusios mašinos pavyko ištraukti, o lauke atsidūręs žmogus gelbėtojus išgąsdino.

„CityBee“ „Toyota“ ant šono atgulė Karapolio tarpmiestinių autobusų stotelėje. Ji yra netoli Aukštadvario, kelyje į Birštoną. 

Trakų link važiuojantis „CityBee“ staiga metėsi į šalikelę, užlėkė ant stotelės ir virto ant šono. 

Avarijos liudytojais tapo pro šalį važiuojantys žmonės. Jie neliko abejingi: sustojo ir puolė žmogui į pagalbą. Vieni ėmė gesintuvu gesinti rūkti pradėjusią „Toyota“, kiti iš ant šono apvirtusio automobilio ištraukė vyrą.

Žmogus, regis, per avariją sunkių sužalojimų nepatyrė, bet gelbėtojams jis iš karto sukėlė įtarimų. Atsidūręs lauke pusamžis vyras puolė blaškytis po kelią. 

Liudytojai paragino pareigūnus paskubėti atvykti greičiau. Kilo įtarimų, kad „Toyota“ ant šono apvertęs vairuotojas gali būti neblaivus, tačiau paaiškėjo, kad taip nėra. Vyras pūtė į policininkų alkotesterį: prietaisas parodė nulius. Tačiau vairuotojas vis tiek elgėsi keistai: neprisistatė, neturėjo dokumentų. 

Įtariama, kad žmogui važiuojant galėjo pablogėti sveikata, todėl avarija ir įvyko. Vairuotojui buvo iškviestas greitosios pagalbos ekipažas.

 


Šiame straipsnyje: LNK1avarija LTTrakų rajonasCityBeestotelėapvirto ant šono

NAUJAUSI KOMENTARAI

UUU

UUU portretas
o kur buvo trikojai , vieta tiesiog viliojanti
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių