Quantcast

Tragedija Vilniuje: ligoninėje mirė kūdikis, iškritęs tėvams nešant vežimėlį laiptais

  • Teksto dydis:

Vilniuje klinikoje mirė mažametis, iškritęs iš vežimėlio tėvams jį nešant laiptais.

Kaip pranešė Policijos departamentas, 2020 metais gimęs mažametis mirė šeštadienį apie 6.50 val. klinikoje.

Mažyliui netrukus turėjo sueiti šeši mėnesiai.

Penktadienį apie 16 val. Vilniaus rajone tėvams keliant vežimėlį laiptais vaikas iš jo iškrito neprisegtas apsauginiais diržais. Nelaimė įvyko po vaiko krikštynų.

„Visokių nelaimių būna, tikrai baisi nelaimė. Ar yra kieno kaltės, tyrimo eigoje bus nustatyta. Abu tėvai buvo blaivūs“, – BNS sakė Vilniaus apygardos prokuratūros 1-ojo Baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras Alvydas Valiukevičius.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Daugiau – vaizdo įraše:



NAUJAUSI KOMENTARAI

užjaučiu

užjaučiu portretas
Neseniai buvau Vilniuje. Užjaučiu. Populiacija išsigimusi, žmonės kaip kokie šešėliai be energijos, fiziškai labai nepatrauklūs, net bjaurūs, daugelis labai smirdi, ypač moterys, merginos dvokia kažkokia lyg žibalo dvasna. Moterys ir merginos labai negražios, išsigimusios, su išdžiuvusiomis kojomis, bjauriais dvokiančiais plaukais, itin negražių kūnų - nėra bent kiek į moteris panašesnių, kažkokios pamėklės, rachitkiės, nabagės. Vyrauja negražios odos moterys ir mergaitės, užrudusios, gličios, apžėlusios arba tik ką nugenėtasis gaurais. Akių spalva šlykšti, kaip srutų arba karvių mėšlo, atrodo, kad ne akys, o kloakos. Jei vežasi vežimėlyje vaiką, stumia kažkokios klipatos, klišos, išdžiūvusios. Jei eina tėtis - senas, nutukęs, nuplikęs, impotentas, manau, dažnu atveju...vaizdas bjaurus, miestas miręs. Tai nuomonė.

hmmm

hmmm portretas
užuojauta...Bet kai matai,kaip jauni tėveliai "tampo" tuos kūdikius, darosi baisu...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių