Quantcast

Tęsiamos Mykolo paieškos upėje: kviečiami jungtis visi nuo Vilniaus iki Kauno

  • Teksto dydis:

Vasario 16-ąją toliau tęsiama dingusio Mykolo Davidonio paieška. Dalijamės naujausia informacija.

Nuo Vilniaus iki Kauno

„Tęsiamos Mykolo paieškos upėje. Visi Lietuvos regionai nuo Vilniaus iki Kauno kviečiami jungtis į paieškas“, – rašoma Mykolo paieškai sukurtame specialiame „Facebook“ puslapyje.

Ypač kviečiami žmonės, kurie turi vandens dronus ir sonarus. Prieš pradedant paieškas vandenyje, patariama pasižiūrėti bendrą paieškų žemėlapį

Vandens paieškos žemėlapis, kuriame reikėtų atkreipti dėmesį į pažymėtas vietas: 1. Maketų plaukimo trajektorija ir strigimo vietos; 2. Skenduolių radimo vietos.

Prašo atsiliepti liudininkus

Kaip rašėme vakar, analizuojant vaizdo kamerų įrašus Mykolas pastebėtas to šeštadienio, kai dingo, pavakarę einantis pačiu Neries krantu netoli Žirmūnų.

„Pagal kamerų vaizdus matome, kad šeštadienį 2023-02-04 bent keli žmonės prasilenkė su Mykolu palei Neries krantinę, ties Danijos ambasada. Labai prašome atsiliepti ir susiekti su mumis, jeigu tądien laikotarpyje nuo 16.30 iki 17.30 ėjote ta atkarpa pro Danijos ambasadą Sluškų gatvėje“, – prašoma socialinio tinklo įraše.

Susisiekti galima el. paštu mykolopaieska@gmail.com.

Vilniečio buvo pasigesta šeštadienio, vasario 4-osios, vakarą. Artimieji per socialinius tinklus paprašė visuomenės pagalbos. Paskutinį gyvą kontaktą penkiolikmetis su draugais turėjo tądien apie 16 val. prie Vingio kino teatro.

Maždaug po pusvalandžio vaizdo skambučiu bendravo su draugu.  Turimais duomenimis, šeštadienį 16.10 val. vaikinas išlipo iš 4 troleibuso miesto centre, Kražių stotelėje ir nuėjo upės link, buvo prie Operos ir baleto teatro stotelės.

Mačiusių jaunuolį ar žinančių papildomos informacijos prašoma skambinti numeriu +37061216174 arba policijai 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Add

Add portretas
Galimai turejo kitus rubus susidejas ar nusipirkes persirenge ir viska išmetės dingo. Neimanoma?

.

. portretas
Heritage ? Kažkas yra. Kas žinot? .

ech

ech portretas
taigi po meru rinkimu grys namo
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių